2777
2789
عنوان

طلاق

97 بازدید | 2 پست

بچه ها من بخاطربچم باشوهرم زندگی میکنم می‌خواستیم پارسال جدابشیم نشد الان به ته خط رسیدم گیرداده بچه بیا دوباره من نمیخام امیدی به این زندگی ندارم امروز دوتا تیکه طلاروکه ده تومنم نمی ارزید برداشت بردبفروشه بره ماشین بخر بزنه اسم خواهرش مشکلش اینه که دست بزن داره شکاکخ مسیولیت پذیرنیست فوق العاده رفیق بازه من مهریم شده خونه ای که توش. زندگی می‌کنیم که یه واحداپارتمانه کوچیکه امامشکلم بچمه نمیدونم چیکارکنم که بتونم بیارمش پیش خودم یاحق ملاقات بگیرم تحمل دوریشونذارم ولی دیگه هیچ حسی نسبت به شوهرم ندارم یه ماهه باهاش رابطه ندارم اون یه بارم به خواست اون بود دوساله خانوادم قطع رابطه کرده واوناهم نمیان همش خودخواهه فقط خودش حرف اون من اصلامهم نیستم هرکاری دلش میخواد می‌کنه بعدمیگخ دوستم داره همش فحش همش دعواهمش ظرف شکستن کارشه وقتی میخادچیزی بگه میخادحرفشوکرسی بنشونه همینه من خستممم کسی که بچه داره طلاق گرفته بهم بگه چجوریه چیکارکنم دیگه بریدممممممممم😭😭😭😭

آمپول چه برای بارداری چه ضد بارداری همش ضرزه و سرطان زا هستن اصلا دنبال این چیزها نرو مک خودم جدا شدم به بچه .اگه واقعا اذیتی و آپارتمانی بهت داده طلاق بگیر اگه میسه تجمل کرو که تحمل کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید