2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان اینو گذاشتم برای امید به دوستانی که درگیر ناباروری هستن. من یکسال و ۹ ماه توی اقدام بودم 

رویان رفتیم وضعیت اسپرم همسرم اصلا جالب نبود حجم کل اسپرم ۷ میلیون 

تحرک پایین 

مرفولوژی ۱

اما من به همسرم گفتم هرچی خدا بخواد همون میشه نه دارویی خوردیم و نه آزمایشی دادیم 

تا امروز که ۳ روز از موعدم گذشته بودم و با توجه به وضعیتمون اصلا فکر نمی‌کردم باردار باشم اما در کمال ناباوری خیلی سریع دو خط افتاد 

عزیزم میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیشه. یه جا توی یه تاپیک گفتید پولیپ دارین، میخواستم بدونم با پولیپ باردار شدین؟ و ابنکه ذخیره تخمدانتون چند بود؟

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏
عزیزم میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیشه. یه جا توی یه تاپیک گفتید پولیپ دارین، میخواستم بدونم با پولیپ ...

سلام عزیزم . من که سقط شد توی ۶ هفته‌. پولیپ داشتم اما توی سونو های بارداریم مشخص نبود نمی‌دونم هنوزم هست یا نه دیگه نرفتم. اما پولیپم کوچیک بود ۲۳ میلیمتر. بارداریمم سخت بود یکسال و نیم تو اقدام بودم البته همسرمم مورفولوژی پایینه. ذخیره تخمدان هم فکر کنم ۱.۸

سلام عزیزم . من که سقط شد توی ۶ هفته‌. پولیپ داشتم اما توی سونو های بارداریم مشخص نبود نمی‌دونم هنوز ...

ممنون از توضیحت عزیزم. انشاالله برات بهترینا باشه.

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏
سلام عزیزم . من که سقط شد توی ۶ هفته‌. پولیپ داشتم اما توی سونو های بارداریم مشخص نبود نمی‌دونم هنوز ...

سلام عزیزم شما چیکار کردین؟ دیگه طبیعی باردار نشدین؟ منم شوهرم مورفوش پایینه چیکار باید بکنم؟