2777
2789
عنوان

🔴شوک فرهنگی🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 159 پست
اخه مگه میشه خام نخوردد منم خیلی برام عجیب بود

احترام بذاریم به سلیقه غذایی بقیه

اینکه شما نا دوست دارید دلیل نیست همه خام بخورن یا اشپل ماهی غذای مورد علاقشون باشه

مهمونتونم نباید میگفت بدم اومده نهایت نمبخورد دیگه بد برخورد کرده ببخشش🌻🌈

باقالی خام تاحالا ندیدم بخورن😐😂 ب منم شوک فرهنگی وارد شد الان . ولی اشپل خیلیا دوست ندارن و بوشو خوششون نمیاد . من خودمم یه مدت دوسش دارم .یه مدتم میگم بو میده نمیخورم

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شمالیم  به عشقم گفتم دارم پلو و پنیر و باقالی خام میخورم  انققدر مسخرم کرد 😬😂 اون ...

منم با دوستام رفتم شمال رفتیم سیر تازه و باقالی و پنیر گرفتیم نون پنیر سیر و باقالی میخوردیم یادش بخیر😅

من مازندرانیم ولی نه خودم نه اینجاییا باقالیو خام نمیخورن میپزن بعد گلپر میزنن تو روزای شب یلدا اینا میخورن البته بقیه روزام میخورن😅

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

اخه مگه میشه خام نخوردد منم خیلی برام عجیب بود

واقعا خام‌میخورید؟ منم اولین بارم بود میشنیدم. هیچ تصوری از خام خوردن باقالی ندارم. هر جایی یه ذائقه ای دارن دیگه. قشنگی دنیا به همینه. هرجاش یه جوری هست

سلام😊 
خب کله ماهیم نمی‌خوریم فقط طرف شمال میخورن

خدایی؟

خوشمزس ک 

البته ما ماهی قزل الا رو کلشو نمیحوریم من بدم میاد 

فقط ماهی سفید هروقت میگیرم میخورم .اتفاقا تو خونه بهم میگن کله ماهی خورد چون   همش میگم کله ماهی مال منع ها😂 

مغزشو اینا خیلی لذیذه

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
منم شمالیم  به عشقم گفتم دارم پلو و پنیر و باقالی خام میخورم  انققدر مسخرم کرد 😬😂 اون ...

دلم خوااااااااست 😒😃

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

چندین سال پیش مادر بزرگم که کرمان زندگی میکردن برای مهموناشون که از تهران اومده بودن لابه لای برنج زیره سیاه ریخت که برنج خوشبو و معطر میکنه کرمانی ها میدونن من چی میگم یه دفعه پسر یکی از مهمونا در حالی که دوتا لپش پراز غذا بود و دولپی می‌خورد به مادر بزرگم گفت اینا فزله موشه بین برنجتون ؟؟

قیافه مادر بزرگم  

قیافه ما و مهمونا   

قیافه خودش  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹