2777
2789
عنوان

🔴شوک فرهنگی🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 159 پست

هیچکدوم نخوردم اشپل هم نمیدونم چیه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اره عزیزم کله ماهی خیلی خیلی خوشمزه و مقویه

ایوای اسی

احترام میذارم به خوراکی هاتون 

ولی واقعا حالم بد شد😂😂

من کله ماهی رو ببینم داد میزنم تو خونه 

بابام هروقت ماهی بخره میده بیرون بال و کله ش رو جدا میکنن چون به شدت حالم بهم میخوره ببینمش 

یا امام رضا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باقالی خام رو چجوری میخورید  ما که نمیخوریم اصلا بعدشم آشپل رو هرکسی دوست نداره من وقتی اسمش ...

باقای خام رو تو شهر ماهم پخته میفروشن ولی سر سفره هم میاریم خامشو ...و باید حتما ترو تازه باشه ،مثلا یخورده که برسه نمیشه خوردش

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

منم شمالیم 

به عشقم گفتم دارم پلو و پنیر و باقالی خام میخورم 

انققدر مسخرم کرد 😬😂 اون لره 

قرارع این دفعه براش ببرم بخوره و تست کنه ببینه چ میچسبه 

خدایی خوشمزس البته پنیر بابا محلی باشه باقالی هم ازاین باقالیی های پیر نه ازاین باقالی های باغ باشه خودمون کنده باشیم 

خیلی میچسبهدبهمم

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
اصفهان هم غذاهای خاص خودشون مثل خورشت ماست، دوغ  وگوش فیل، بریانی دارن خودشون خیلی دوست دارن تو ...

خورش ماست خیلی خوشمزس.وگرونم در میاد چون با گوشت گردن وزعفرونه

الان جدی گفتی؟ مگه باقالی،میشه خام خورد😳اونهمه باد داره نفخ میکنه ادم با پختش چه برسه خام اشپل چی ...

بخدا جدی گفتم والا میتونین سرچ بکنین اشپل هم تخم ماهی هست که به صورت نمکی و ساده سرو میشه

من به هر جمعیتی نالانه شدم جفت بد حالان و خوش حالان شدم
منم شمالیم  به عشقم گفتم دارم پلو و پنیر و باقالی خام میخورم  انققدر مسخرم کرد 😬😂 اون ...

نوش جونت مام ازین غذاها میخوریم

من به هر جمعیتی نالانه شدم جفت بد حالان و خوش حالان شدم
اره توی رستوران مهمانی اینا اصلا کله ماهیی رو نخوری توهین به میهمانه

توهین؟😁ن بابا هر کس خورد خورد نخورد نخورد دیگه

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)