2777
2789
عنوان

اموزش رانندگی

160 بازدید | 16 پست

سلام من هیچی از رانندگی نمیدونم کلاسای اموزش عملیمم هنوز شروع نشده بنظرتون باید وقتی میپیچم به راست یا چپ چقدر باید  فرمونو بچرخونم یا وقتی دور میزنم؟ مثلا نیم دور یک ونیم دور؟ چقدر؟🤔😅

الان هرچقدتوضیح بدیم بدترگیج میشی

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بشینی پشت فرمون ب اندازه میپیچونی

اتفاقن بابامم همینو میگه چن روز پیش رفتیم بهم یاد بده بعد میخاستن دور بزنم گفتم چقدر بچرخونم اونم همش میگفت فقط گاز بده اخرشم ماشینو اتداختم تو جدول 😬

یه جوری بچرخون که نخوره به جدول تو جه کن  همین که ماشین صاف شد فرمونو برگردن سرعت عمل داشته باش  مثلا بریدگی کلاج میگیری وقتی نزدیک شدی آینت  اگه رد شد از بریدگی   سریع فرمونو یک دور میچرخونی .  ولی جاهای که شیب دارن    فرمون   کمتر یک دور میچرخونی جاهایی که گوشه داره یک دور مثلا از خیابان میخوای بری تو کوچه یک دور سرع بچرخون

موقع دور زدن اصن گازه نده عزیزم سرعتتو کم میکنی فرمون کم کم تاب بده خودت میفهمی کافیه دیگ

ممنون بابامم همینو میگه ولی فک کنم اگه بهم بگن مثلا فلان جا  انقدر  باید فرمونو بچرخونی بهتر میتونم ماشینو کنترل کنم