2777
2789
عنوان

نا امید شدم دیگه😔

170 بازدید | 12 پست

درسم تموم شده 

نه شغل پیدا میشه نه حرفه ای بلدم هیچییی دوستام کل فامیل همه ازدواج کردن حتی از من کوچیکتراش

خواستگارامم چند ماه یه بار به زور همشونم چرتتتت یا سیگاریه یا الکل مصرف میکنن منم از اونام که نمازم و میخونمو... خسته شدم چرا خدا جواب دعا هام و نمیده پس به خدا زشتم نیستم که بگم زشتم 😞

خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این رشته برای جذب معلمی عالیه چرا آزمون استخدامی رو نمیدی؟ از طرفی سنتم برای ازدواج کمه بالای ۲۵ بهش ...

نمیدونم انگار افسردگی گرفتم حس هیچی رو ندارم دلم میترکه

خدااااا
سنی که نداری هنوز انشالله ی کیس مناسب پیدا میشه واست 

والا همه ی اطرافم رفتن از یه طرفم تا حرف شوهر میاد همه انگار میخوان دلداریم بدن دلشون میسوزه واسم حرصم میگیره خوب

خدااااا
والا همه ی اطرافم رفتن از یه طرفم تا حرف شوهر میاد همه انگار میخوان دلداریم بدن دلشون میسوزه واسم حر ...

درکت میکنم کاملا ولی خودتو با اعتماد به نفس نشون بده ازدواجم بنظرم ۲۵ به بالا بهتره 

خب چرا افسردگی وقتی رشته ی به این خوبی رو تموم کردی واقعا افسردگی معنی نداره ناشکری نکن 

مرسی ازت لطف کردی گلم ❤❤❤ ناشکری نمیکنم ولی زورم میاد اون آدمایی که لایق هیچی نیستن به همه چی میرسن بعد من هیچی

خدااااا
درکت میکنم کاملا ولی خودتو با اعتماد به نفس نشون بده ازدواجم بنظرم ۲۵ به بالا بهتره 

نمیدونم والا خیلی ممنون از اینکه ارزش دادین ❤❤❤انید وارم موفق و خوشبخت باشید 

خدااااا
مرسی ازت لطف کردی گلم ❤❤❤ ناشکری نمیکنم ولی زورم میاد اون آدمایی که لایق هیچی نیستن به همه چی میرسن ...

توام میرسی بخدا هنوز بچه ای ببخشید بابت استفاده از این اصطلاح خواستم بهت بگم تو الان فقط خوش گذرونیته نه فکر و خیال

خدایا شکرت ❤🌱
توام میرسی بخدا هنوز بچه ای ببخشید بابت استفاده از این اصطلاح خواستم بهت بگم تو الان فقط خوش گذرونیت ...

نه بابا چرا ناراحت بشم شما هم خواهر من درست میگین ایشا الله مرسی که درکم کردین🌹🌹🌹❤😊

خدااااا