2777
2789
عنوان

مردای آشغال الکی غیرت دارن 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 41 پست
خوب کردی .. همسرم من تنها خودمون دو تا باشیم ‌ . فرشتس. تا ننه اشو میبینه دیگه نمیشناسمش... جلوی ماد ...

اینم اونطوری بود پیش خانواده اش یه آدم دیگه بود....

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خانوادم پشته منن .. خودش خونه داره روبروی مادرش .. ولی همش تو بغل مادرشه . بخدا رفتارشونو ببینی حالت ...

ما خونمون کنار خانواده شوهرم نیست ولی شوهرم کلا خیلی طرفدار خانواده اشه هرکار غلط بکنم باهات هرجور رفتار کنن آپشن اونا هست همیشه 

می‌خوام بگم کلا خونتو هم عوض کنی از مادرش دل نمیکنه بهش وابسته تر هم میشه 

مگه من نبودم رفتم مشاوره گفتم خیلی خانواده پرسته می‌گفت ولش کن تشیوقش کن ک همیشه هوای خانواده تو داشته باش خوذش کم کم خسته میشه می‌گفت بگو میان خونم باید بهترین غذارو از بیرون بگیری گفت یکی دو دفع بکنه خسته میشی و میفهمه تو راضی هستی نمیکنه ی جورایی مردا انگار بچه هستن وقتی میگی نرو خونه مادرت می‌ره یا بگی زیاد برو پیش مادرت کم کم از سرش میفته ک برعکس انجام بده درست عین بچه میمونن 

اگر خانواده پشتت هستن بزار بابات جلوش وایسه بگه اگر میخوای با دخترم زندگی کنی باید خونه تو عوض کنی جدا من ک هیچ وقت کسی پشتم نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خونمون کنار خانواده شوهرم نیست ولی شوهرم کلا خیلی طرفدار خانواده اشه هرکار غلط بکنم باهات هرجور ر ...

بخدا هر کاری بگی واسه این زندگی کردم ... مادرش همش پشت سرم حرف درمیاره ‌ ..میگه میره بیرون شلوارشو میده بالا .. روسری سرش نمیکنه . آخه بگو تو گوه خوری 

۶ سال ازواج کردیم .تازه ۲۱ سالمه

کسی که ۶ ساله به فکر جدایی نیس از این به بعدم فک نکنم جدا بشه بهتره یه تصمیم درست و حسابی برای زندگیت بگیری واقعا زندگی مشترک حتی با خانواده خودتم سخته چه برسه خانواده شوهر

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
بخدا هر کاری بگی واسه این زندگی کردم ... مادرش همش پشت سرم حرف درمیاره ‌ ..میگه میره بیرون شلوا ...

به پدرت بگو جلوی مادرش وایسه چون گاهی وقتا از نجابت آدم سواستفاده میشه چیزی نگیم 

من پدر مادرم خیلی سکوت کردن همیشه در برابر شوهرم و خانواده اش ک دم درآوردن 

نزار برات حرف دربیارن اگر شوهرتو دوست داری باید به پدرت بگی من این جور دوست دارم زندگی کنم ک به شوهرت حالی کنه اگر هم نه خونه بابات بمون اگر شرایط دارن برات کاری بهت ندارن 

ولی اگر فکر کردی جدا بشی یکی دیگه میاد مشکل اینو نداره اینطوری نیست ی مشکل دیگه داره بازم نمیتونی اونو تحمل کنی میگی چرا خودش خانواده اش اینطور هستن 

همه اینا برمیگرده به شوهرت اگر بخوادتت هرجور دوست داری بخاطر هرکاری می‌کنه شماهم همینطور راه بزار جلوش حرفاتو بگو تصمیم بگیر چون بعدا مشکلات دیگه ای داری با این مرد کم کم 

کسی که ۶ ساله به فکر جدایی نیس از این به بعدم فک نکنم جدا بشه بهتره یه تصمیم درست و حسابی برای زندگی ...

چون خوش طلاقم نمیده . الانم تو این سه ماهه همش میاد خونه امون .. من گفتم به شرطی باهات میمونم که بری خونه خودت همین ‌ . وگرنه دیگه پاتو اینجا نزار

چون خوش طلاقم نمیده . الانم تو این سه ماهه همش میاد خونه امون .. من گفتم به شرطی باهات میمونم که بری ...

منظورم اینه که فک نکنم همسرت بخواد از خانوادش‌ جدا بشه مستقل زندگی کنید وگرنه تو این ۶ سال یه تلاشی میکرد 

ولی بازم باهاش صحبت کن و حرفاتو جدی بگو مردا رو با زبان باید راضی کرد فقط نه لج و لج بازی و کاری هم به مادرش نداشته باش تو حساس بشی از لج تو هم بوده بیشتر به هم میچسبن

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
تو این سایت دیدم همه سر و دست میکشنن برا بچه پسر نتیجش هم همچین تربیت وابسته ای میشه 

اره . ننه اش فکر میکنه خیلی کارش درسته . نمیدونه داره به پسره خودش بیشتر صدمه میزنه

اره . ننه اش فکر میکنه خیلی کارش درسته . نمیدونه داره به پسره خودش بیشتر صدمه میزنه

دقیقا اینجوری پسر خودش هم آرامش نداره 

اون اگه به پسر خودش علاقه داشت اجازه مستقل شدن و رشد کردن رو بهش مبداد

2790
2778
2791
2779
2792