2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید😬😬😬😬

71 بازدید | 24 پست

سلام من باردارم و یک هفته دیگه زایمانمه خواهر شوهر من تو زندگیش با شوهرش مشکل داره و‌یک بچه داره شوهرم این خواهر کوچکش رو خیلی دوست داره(شوهرم دلسوز و مهربونه) چند وقت پیش وام ازدواج رسید دستش و ۱۵میلیون بخاطر خواهرش داد به این فالگیر ها تا زندگی خواهرش درست شه و طلاق نگیره وقتی می‌خواست بده به من گفت شوهر خواهرم الان حسابش مسدوده بعد پول رو بهمون میده ولی هیچ خبری نشد نه خواهرش نه شوهرش به روی خودشونو نیاورن که شوهرم براشون ۱۵میلیون داده و حداقل تعارف کنند بهش پس بدن تازه خواهرش به من و بچه من دنیا نیومده کلی ناسزا گفت که شوهرم میخواست زندگیشو درست کنه 

حالا اعصابم خرده چکار کنم بنظرتون؟چند بار خواستم به شوهر خواهرش پیام بدم ولی( شوهرم گفت نگو) و بگم حداقل یه تعارف میکردین پولمون رو خوردین یه آبم روش اینم بگم وضع مالی خواهر شوهرم و شوهرش عالیه  ولی ما اول زندگیمونه

چکار کنم؟؟؟

چه شوهر احمقی داری

چقد خرافاتی این

چقد دیونه ای😕😕

۱۵ میل دادین خرافات؟

وایییی

۱۵ میل میدادین تراپیست الان بهتر میشدن

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا هیچی

نزدیک زایمانته

نباید اینقدر بری توی این ماجراها

بنطرم دخالت نکن و منتظر جواب اونا باش

اگر جوابی نیومد بدون ذره ای جهت گیری بین خواهر برادر( یعنی شوهرت) موضوع رو دوباره مطرح کن

🌷🌷👏

فعلا هیچی نزدیک زایمانته نباید اینقدر بری توی این ماجراها بنطرم دخالت نکن و منتظر جواب اونا باش ...

ولی آشتی کردن حتی دیگه جواب زنگ و پیام شوهرم رو‌ندادن خرشون از پل گذشت دیگه

یکماه تموم آرامش زندگیمون رو بهم زدن با اینکه باردار بودم پولمون رو هم خوردن تازه کلی ناسزا هم بهمون ...

حقتونه

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱

من می‌دونم اینا هزارتومان هم به شوهرم نمیدن حق من و بچم رو خوردن من که اصلا راضی نیستم کاش شوهرم این پول رو میداد یه نیازمند حداقل دعای خیرتون پشت سرمون بود نه به اینا

ای بابا چی بگم اگر به این ۱۵ میلیون نیازی نداری، چوب تو لونه ی زنبور نکن

تو این دوره همه به پواسون نیاز دارند میخواستم برم بیمارستان خصوصی الان مجبورم برم دولتی

آره بخدا  من تازه وارد خونواده اینا شدم نمی‌دونستم که الان فهمیدم اینا کین دیگه

کاش قبل ازدواج یدوره ی اشنایی داشتین 

چن وقت نامزد بودین؟

تو این دوره همه به پواسون نیاز دارند میخواستم برم بیمارستان خصوصی الان مجبورم برم دولتی

بدون ایمک شوهرت بدونه پیام بده به زن داداشت بگو پونزده میلیونم کو؟