2777
2789
عنوان

همسرم😔

354 بازدید | 23 پست

سلام

همسرم مدتیه بهونه گیر شده،همش یه چیزی پیدا میکنه که قهر کنه یا منو مواخذه کنه براش

مثلا دیروز مهمون داشتیم یکی از جوجه رنگی هارو کشتن بچه هاشون حالا اومده گیر داده ب من که تقصیر تو بوده تو مواظب نبودی در حال ک من دوبار از بچه ها گرفتمشون ولی خب مهمون خونم بود غذا داشتم میپختم نمیتونستم ک وایسم بالا سرشون

یا همیشه میگه باید قبل رفتنت ب جایی اگه خونه نیستم بهم بگی

منم میگم همیشه بعضی وقتا دیرم میشه یادم مقره بعد ک میاد قهر میکنه نگفتی 

نمیدونم چش شده ناراحتم از بی محلی کردنش😔 چ کار کنم چ نظر دارین شما

برای مادر شدن من و همه چشم انتظار ها صلواتی تقدیم حضرت زهرا کنید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد جوجه‌رنگی  ملایم تر بهش میگفتی که تو در شانت نیست بخاطر یه جوجه اینجوری کنی جوجه رنگین دیگه تا اخر عمر نمیمونن بالاخره میمردن یه جوری قانعش میکردی درمورد بیرون رفتن من ۷ ساله ازدواج کردم شوعرم هیچ‌وقت مخالفه جایی رفتنم نبوده ولی همیشه حتی تو بدترین شرایط اصلا قبل اینکه لباس بپوشم بخوام برم جایی بهش پیام میدم یه پیام دادن سخت نیست که 

یه خانومی تازه گفتن ذکر یا ودود ۱۰۰۱ بار خوندم واقعا معجزه کرده تغییر کرده ۲۰ دقیقه وقت نمیبره ب نیت مهر محبت و اخلاقش بخون انشالله درست میشه خدا کمکت میگنه

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
بنظرم خیلی نرم برخورد کردی پرو شده یکم خشن باش تاپیک رویا ام رو بخون

اخه من خیلی دوسش دارم اونم همینطوره نمیدونم جدیدا چرا اینجوری شده

خوب وقتی حساسه بهش بگوکجامیری نزاردقیقه ۹۰که یادت بشه

همیشه مییگم بعضی وقتا عجله ام میشه میگم بزار برسم بش پیام میدم بعد یادم میره،وگرنه مشکلی با گفتن ندارم

اخه من خیلی دوسش دارم اونم همینطوره نمیدونم جدیدا چرا اینجوری شده

پریودمغزی میشن مردا .باهاش حرف زدی دلیلشو پرسیدی اون تاپیک ک گفتم خیلی خوب بت ایده میده چطور با سیاست رفتار کنی

شکوفه بزن سبز شو
درمورد جوجه‌رنگی  ملایم تر بهش میگفتی که تو در شانت نیست بخاطر یه جوجه اینجوری کنی جوجه رنگین د ...

بهش گفتم اتفاقا ارزش یه جوجه از من بیشتره ک اینجوری منو بخاطرش تنبیه میکنی میگه بحث اینه تو بای مراقبش میبودی

واسه بیرون رفتن و گفتنش بخدا من همیشه بهش میگم اونم هیچوقت مخالفت نداره فقطیادم میره گاهی چون چندبار تکرار شده دیگه ازم نمی پذیره

برده میگیرن   مگه ....از رفت و آمد باید خبر داشته باشن؟  دلیل برا قهر نمیتونه باشه .. من ...

ن بنده خدا اصن مخالفتی نداره کجا میخوام بوم فقط میگه بگو من بدونم کجایی همین

یه خانومی تازه گفتن ذکر یا ودود ۱۰۰۱ بار خوندم واقعا معجزه کرده تغییر کرده ۲۰ دقیقه وقت نمیبره ب نیت ...

ممنونم مهربون،وقت کنم میخونم حتما