2777
2789
عنوان

لباس عروس؟؟

338 بازدید | 7 پست

دوستان اتلیه ای هست که خودش لباس عروس داشته باشه براعکس گرفتن؟؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

آتلیه ها اکثرا با ی مزون قرارداد دارن ک ازون مزونه برات کرایه میگیرن در این حد میدونم

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
آتلیه ها اکثرا با ی مزون قرارداد دارن ک ازون مزونه برات کرایه میگیرن در این حد میدونم

عه؟من لباس عروس نپوشیدم الان بعد ۶ سال میخوام برم اتلیه شوهرم گفت خودشون لباس دارن احتمالا

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه؟من لباس عروس نپوشیدم الان بعد ۶ سال میخوام برم اتلیه شوهرم گفت خودشون لباس دارن احتمالا

خوشبحالت چه شوهر پایه ای

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

از آتلیه ای ک میخواید برید بپرسید 

خاله ی من تو کرونا ازدواج کرد فقط قرار بود برن آتلیه عکس بگیرن ک اونم آتلیه ازون مزونه ک باش قرارداد داشته لباسو گرفته بود آورده بود برا خالم

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

آفرین آفرین خیلی فکر خوبیه ای کاش تمام کسایی ک لباس عروس نپوشیدن این کارو بکنن آفرین بخودت افتخار کن 🥰😍😍

حتی میتونی خونه اومدنی کیک هم بگیری با عشقت ببری 

آفرین آفرین خیلی فکر خوبیه ای کاش تمام کسایی ک لباس عروس نپوشیدن این کارو بکنن آفرین بخودت افتخار کن ...

فدای مهربونیت .اون موقع شوهرم وسعش نرسید قول داد وسعش برسه حتما ببره منو.پسرمم ۹ ماهشه ولی میخوایم بریم خخ