2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ➕🌼😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 75 پست
از کجا متوجه شدید تنبلی تخمدان دارین؟

دکتر عزیزم ازمایش و سونو دادم ،،، البته من اگه دارو نخورم تو سال حتی یکبار پریود نمیشم 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالی داشتین بپرسید عزیزای دل به حوصله جواب میدم در مورد تنبلی تخمدان یا ...... انشالله دامن ...

عزیزم بهت تبریک میگم

منم الان بیبی زدم یخط خیلی کم رنگ افتاد،دوروز هست که عقب انداختم،،،

یه سوال داشتم برای بالا رفتن عدد بتا جی بخوریم و چی کار کنیم؟؟؟

آخه چند بار شده بیبی زدم و هاله افتاده و بعدش پریود شدم

آخی خداراشکر . الان که بارداری برای ما دعا کن که زودتر خونه بخریم و منم باردار بشم🥲

حتما عزیزم انشالله قسمت همه ی منتظرا بشه و ی خونه ی خوب هم بخری 😍

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

عزیزم میشه بگی تخمک گذاریم چجوری حساب کنم خانوما من ۱۴این ماه پریود شدم ۱۸ تموم شده کی روز تخمک گذاریم 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
اخی عزیزم خوبه که بخدا ارزوی خیلی خانوماست😍 ،،، البته من واقعا معجزه شد اولین اقدامم بود و باردار ش ...

آره ولی آرزوی من نیست آره میدونم معجزه های خدا رو به چشم دیدم ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد یه نی نی خوشگل تپل مدل😍🥳

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

قدمش خیر باش کلی اتفاق های خوب تو زندگیتون بیفته با دل خوش بغلش کنید سالم باشه کلی ذوق کردم 🥺😻

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
مبارکه😍♥️ علائمت چی بود

درد زیر شکم عزیزم و تخمدان هامم خیلی درد داشت مخصوصا سمت چپ ... پای سمت چپم کلا عضلاتش گرفته بود و درد داشتم ، سر دلم گاهی تیر میکشید و شرمنده یبوست هم گرفته بودم و کمر دردمم شدید بود

قدمش خیر باش کلی اتفاق های خوب تو زندگیتون بیفته با دل خوش بغلش کنید سالم باشه کلی ذوق کردم 🥺😻

ممنون از دعاهای قشنگت عزیزدلم خیلی خوشحالم کردی ، از ته دل برات نعمت و سلامتی و آرامش میخام

وایی خداا مبارکههههه مواظب خودت باش😍😍😍

ممنون خوشگلم چشم😍