اردیبهشت بعد ۶/۷ ماه پریود شدم ،،، ۴ اردیبهشت تموم شد و ۹ تا ۱۶ اردیبهشت شب در میون اقدام کردم
از ۱۷ اردیبهشت علائمم شروع شد و دیروز بیبی چک هاله انداخت و امروزم مثبت شد
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کاش منم تنبلی داشتم وای من نمیدونم کار خدا چرا برعکس رحمممثل چی جذب میکنه لعنتی
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
کاش منم متاهل بودم و حامله دلم خواست یه لحظه🤣🤣مبارکه عزیزم
ای جانم انشالله به وقتش 😍 منم ۲۲ سالمه اما بخاطر تنبلی تخمدانم که شدیده دکترم صلاح دید بچه بیارم
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
مبارکه کاش منم تنبلی داشتم وای من نمیدونم کار خدا چرا برعکس رحمممثل چی جذب میکنه لعنتی
اخی عزیزم خوبه که بخدا ارزوی خیلی خانوماست😍 ،،، البته من واقعا معجزه شد اولین اقدامم بود و باردار شدم 😍