2777
2789
عنوان

برای پسرم 😔

210 بازدید | 4 پست

دکتر گفت سمعک لازمه دولتی نوشت ک بگیریم اما ندادن گفتن نداریم...

و بخاطر مدرسه اش ک امسال گفتیم جا نمونه مجبور شدیم بریم دنبال ازاد هزینش شد۲۶ملیون 

آخه من از کجا بیارم ی دونه النگو طلا دارم حدود ۷گرمونیمه بفروشم بقیش از کجا بیارم تو این اوضاع بی پولی یارو قبول کرد چک گیر بیاریم بدیم ۵۰روزه بخدا دلم میخواد خودمو بکشم راحت بشم چک از کجا بیاریم پول از کجا .. 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

ومنی ک مشکل آشالازی دارم هزینه عملم ۶۵ میلیونه ندارم عمل کنم

هرروز لقمه میخورم خفه میشم دست وپام سرد میشه😔💔

لعنت بهشون برای روزگاری که برای ما ساختن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ومنی ک مشکل آشالازی دارم هزینه عملم ۶۵ میلیونه ندارم عمل کنم هرروز لقمه میخورم خفه میشم دست وپام سر ...

خیلی سخته خیلی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته خیلی 

قربون خدا پول نیست بیماری هم هست

دوهفته تموم دندون درد داشتم تا اخرش شوهرم از رفیقش قرض گرفت‌تا صبح از دست دندون درد نمیتونستم بخوابم

تاپیکامم هست💔💔

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عزیزم اگه میتونی بهزیستی ببر اسم بنویس. شاید یه مبلغ شو قبول کنن .. منم مشکل شنوایی دارم.. از بچگی دوبار سمعک گرفتم از بهزیستی..

شوهرم پارسال سمعک داخل گوشی گرفت ۶ میلیون..

کاش پرس و جو میکردید ببینید ارزون ترین قیمت سمعک از چند تا چند شروع میشه.. شاید بهترین مارک و بهتون معرفی کردن.. 

واقعا درکتون میکنم خیلی سخته. ان شالله حل بشه 

نجیب تر از آن باش که برنجانی ..🌿🌼