راستش قبولش ندارم من خودم ۱۵ سالگی عاشق یکی شدم الان ک ۲۰ سالمه بازم عاشقمه منم بهش بی حس نیستم همش ...
هروقت ۲۵ سال شدی و هورمونات ب تعادل رسید اسمشو بزار عشق این چیزا ک میگید عشق وابستگیه و تصوراتیه ک شما از طرف تو ذهنتون ساختید عشق حس دوطرفس اگه عشق بود الان کنارت بود
سنم زیاد نیس! ولی هوس پنج سال دوام نمیاره خصوصا تویه سختی و مشکلات!
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دوباره ب خودم فرصت دادم از خدا خاستم یه آدم خوبش رو سر راهم قرار بده قربون خدا بشم من بعد از ۵ سال عاشق یکی دیگه شدم و تونستم فراموشش کنم اما اون هنوز پیگیرمه
من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
چجوری آخه چجور از ذهنم بندازمش بیرون . من داخل سوئیت خودم حبسم چون از شوهرم و خانوادش متنفرم خیلی ب ...
عزیزم🥺💔 میتونی برنامه اینا بری؟! باشگاه کلاس دوره ای چیزی؟! تایمت باید پر کنی که وقتی برا تصوراتت درموردش نداشته باشی از طرفی سعی کن حتما با مشاور صحبت کنی حتی مجازی تا کمکت کنهه