2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه مالکی ب نظرم ماهی ۵ تومن

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اگه صاحب خونه ای اجاره بگیر سالی ۶۰ تومن میشه اگه مستاجری رهن

بیچاره مستاجرچه گناهی کرده اخه مستاجراگه 250داشت یامیتونست ماهی پنج بده چرامستاجرمیشدبایددرک کردوضعیت اقتصادی همه خرابه

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

من قبلنا رهن میکردم  یه هو با جهش قیمت اصل پولم خیلی بی ارزش میشد الآن خودم خونه دارم دادم اجاره پارسال مستاجرم ۱۵۰ رهن کرد  که اجاره نده  اگه اجاره میداد و پولشو تبدیل به طلا میکرد نهایت پیش ۳۰ ماهی ۳ تومن اجاره میشد سالی ۳۶ اجاره  ولی اون ۱۲۰ تومن تبدیل میکرد به طلا تا الآن ۲۴۰ میشد  یعنی این ۳۶ اجاره نداده ولی ۸۴ ضرر کرده توی یکسال    وقتی جهش ارز باشه این حالت ضرره  ولی توی ثبات رهن بهتره که فعلا ثبات نداریم بعد از ۹۶

۱۲۰_۳۶=۸۴

بیچاره مستاجرچه گناهی کرده اخه مستاجراگه 250داشت یامیتونست ماهی پنج بده چرامستاجرمیشدبایددرک کردوضعی ...

عزیزدلم خواهری منم مستاجرم ماهی ۳ تومن میدم حقوق شوهرم ۵ تومنه ۲ تومنم قسط داریم هیچی نمیمونه خودم کار در منزل میزنم دستام کبابه فقط ماهی یه میلیون میده ۸۰۰ هم یارانه با یه بچه ۳ نفر یه ماه رو با یک و ۸۰۰ سر میکنیم

من فقط خواستم ایشون راهنمایی کنم بگم اون بهتره وگرنه مستاجرا اونقدر گرفتارن هر چی راه بیاین باهاشون خدا کمکتون میکنه

2790
2778
2791
2779
2792