2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست
آزمایشگاه خصوصی یک یا دوساعته

خوبه مثلا فردا صبح بدم یعد ظهر برم پیش دکترم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر  به نظرت دوباره شنبه برم آزمایش بتا؟

اره منم خودم میرفتم 

هر دوروز یبار

چک کن ببین دوبرابر شده باشه

ولی با دکترت در مورد شیاف حتما صحبت کن چون الان شیاف را به من برای جلوگیری از سقط داده

اگه خدایی نکرده احتمال خارج رحم باشه شیاف نمیدن 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
عزیزم بارداری پوچ علایمش چیه یا سقط راستی من از بتا ندادم فقط ی ازمایش گرفتن گفت مثبته

من خودم هم بارداری اولمه 

ولی تا جایی که شنیدم توسونو ساک بارداری را میبینن ولی جنین توش نیست

برو حتما زیرنظر دکتر باش شاید لازم باشه دارو بهت بده یا چکاب برات بنویسه 

مثلا برای من ازمایش نوشت مشخص شد تو بارداری تیروییدم کم کار شده

من خودم هم بارداری اولمه  ولی تا جایی که شنیدم توسونو ساک بارداری را میبینن ولی جنین توش نیست ...

شما هفته چندی

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
اره منم خودم میرفتم  هر دوروز یبار چک کن ببین دوبرابر شده باشه ولی با دکترت در مورد شیاف حتم ...

باید دکتر دیگه برم این چیزی حالیش نبود  شنبه برم بتا دیدم عددش زیاد بالا نرفته دیگه شیاف استفاده نمیکنم

باید دکتر دیگه برم این چیزی حالیش نبود  شنبه برم بتا دیدم عددش زیاد بالا نرفته دیگه شیاف استفاد ...

منم دکترمو عوض کردم اصلا اطلاعات درستی به من نمیداد

یکی از خانمای نینی سایت بهم گفت انقدر سونو واژینال نرو وقتی بتات زیر هزاره

خودش بنده خدا انقدر سونو رفته بود سقط شد بعد از سقط فهمید خارج رحم نبوده

من مصرف نکردم این داروهارو  دکتر میدونه تست بارداریت مثبت شده؟

ب منشیش گفتم بیبی مثبته گفت آزمایش بده شنبه بیا خودم چهارشنبه فهمیدم

2824
2823
2791
2779
2792