2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست
باید بتات رو حداقل هر ۴۸ ساعت تکرار کنی دوبرابر بشه زیر نظر دکتر هم باید بری برات یه سری آزمایش مین ...

زیر نظر دکتر هستم 

چهارشنبه بتا رفته بودم به نظرت شنبه هم برم؟ یا بزارم آخر هفته برم سونو

بهش بگو ببین من بتام پایین بود احتمال خارج رحمی داد برای همین شیلف نداد  ولی به حساب تاریخ پ ...

حالا خارج از رحمی بود ؟

همون موقع که تستم‌مثبت شده بود ترس خارج از رحمی  رو داشتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیر نظر دکتر هستم  چهارشنبه بتا رفته بودم به نظرت شنبه هم برم؟ یا بزارم آخر هفته برم سونو

ببین برای من هفته های هشت اینا بود فکر کنم که جنین دیده شد

منم از استرس مردم و زنده شدم مخصوصا که شب عید بود هیچ جا باز نبود

هفته چند میشی؟

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
حالا خارج از رحمی بود ؟ همون موقع که تستم‌مثبت شده بود ترس خارج از رحمی  رو داشتم

نه خداروشکر 

ولی دکترمو عوض کردم چون با بتای زیر هزار منو هی میفرستاد سونوی واژینال

آخرش هم قرار بود روز آخر اسفند برم بیمارستان تا سقطش کنم

بعد پذیرشم نکردن هفته دوم عید که سونو دادم جنین دیده شد قلبش هم تشکیل شده بود

باید بتات رو حداقل هر ۴۸ ساعت تکرار کنی دوبرابر بشه زیر نظر دکتر هم باید بری برات یه سری آزمایش مین ...

میگم چرا علایم ندارم شما میدونی الان دوباره بیبی زدم مثبت بود فردا نوبت دکتر دارم از بارداری پوچ میترسم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
میگم چرا علایم ندارم شما میدونی الان دوباره بیبی زدم مثبت بود فردا نوبت دکتر دارم از بارداری پوچ میت ...

منم علائم خاصی غیر از تکرر ادرار نداشتم

میگم چرا علایم ندارم شما میدونی الان دوباره بیبی زدم مثبت بود فردا نوبت دکتر دارم از بارداری پوچ میت ...

فولیک اسید میخوری؟ قبل بارداری چکاب داشتی؟

منم علائم خاصی غیر از تکرر ادرار نداشتم

عزیزم بارداری پوچ علایمش چیه یا سقط راستی من از بتا ندادم فقط ی ازمایش گرفتن گفت مثبته

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
فولیک اسید میخوری؟ قبل بارداری چکاب داشتی؟

این ماه دکترم بهم ی لتروزول داد با دوفامد همین

ببین بتات چنده اگه بالای هزار شده باشه با واژینال دیده میشه

آز بتا بعد چ مدت جوابش میاد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز