2777
2789
عنوان

تاصبح گریه کردم🥲

595 بازدید | 27 پست

دیروز فهمیدم که چقد رابطه ای که توش هستم سمه وقتی قضاوتم کرد قلبم تیکه تیکه شد میدونست مریضم و سرما خوردم ولی حالمو نپرسید و پیام نداد...

اما من چی دوسش دارم از الان دلم براش تنگ شده اگه برم دیگ چی میشم پس انقد گریه کردم که الانم اشکام بند نمیاد💔هی گوشیمو چک کردم که ببینم پیام داده یا نه تو تب سوختم اما گریه کردم💔

تو رو فقط به خدا واگزار کردم اما نمیدونم چرا نمیتونم نفرینت کنم😭

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رفتارای ذلیلانه چیه دختر چیشو دوس داری؟  کات کن تمومش کن از دور پر تکرار بچه بازی خارج شو

میترسم جرعت ندارم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

منطورت دوست پسرته؟

اصلا دوست پسر ارزش نداره دلت براش تنگ بشه چه بسا بشینی واسش گریه کنی چشمای نازنینت رو خراب کنی عزیزدلم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

چند سالته

۱۸

چ دختر ضعیفی!

پسرا با دخترای ضعیف حال نمیکنن

همه جذب دختری میشن ک عزت نفس.اعتماد ب نفس.وغرور داره...اینجوری ادامه بدی اون تو کات کردن پیش دستی میکنه

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
۱۸

تو الان وقت کنکورت نیست مگه تو رو خدا بیخیال شو بشین درستو بخون آینده تو بساز چرا از جونیت استفاده درست نمیکنی به خدا سالم عقل داری جوات هستی سنی نداری برو یه حرفه یاد بگیر برو درستو بخون برای آینده ات بدردت بخوره دختر خوب 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست