2777
2789
عنوان

خیانت

274 بازدید | 45 پست

شوهرم خیانت کرده با یه دختر فامیل باهاش  چت کرده بود منم فهمیدم قهر کردم با دوتا بچه اومدم خونه بابام طلاقم نمیده برم به دختره بگم من می‌دونم فقط چت خودتا با اون در اختیارم بزار منم نمی خوام آبروتا جلوی خانوادت ببرم فقط میخوام جدا بشم آیا قبول می کنه مدرک بده دستم شکایت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط با یه چت میخوای زندگیتو خراب کنی طلاق بگیری با دوتا بچه اصلا کار خوبی نیست اگه شوهرت برايه سرگرمی بهش پیام میداده خب بیشتر مردا اینکارو میکنن دلیل نمیشه بخاطر این مسئله کوچیک زندگیتونو خراب کنین تازه من مورد دیدم مرده دوس دختر داشته زنش هم باخبر بوده هیچی بهش نمی‌گفت 

باید با همسرت بگی خب ببین چی میگه 

وای این چندمین چته رفتم حرف طلاقو میزنین خجالت بکشین بشینین زندگیتونو کنین به خدا که ادمای ده سال پیش هم با امروزیا فرق داشتن صبوری میکردن به زندگی فرصت میدادن دنبال عیب و ایراد خودشون بودن چت میکرد که میکرد چی کم گذاشتی براش میره با مردم چت میکنه ؟؟بشین زندگیتو کن دو تا بچه داری حیفه زندگیت حتمن قهر میکنی بری طلاق بگیری با دو تا بچه که پس فردا ب ه دختره رو بگیره بیاره باهاش زندگی کنه .تو هم با دو تا بچه اواره شی .بچه هاتو فردا ازت بگیره چی؟؟ساکت باش بخاطر دو تا چت .مراقب زندگیتون باشین دیگه

فقط با یه چت میخوای زندگیتو خراب کنی طلاق بگیری با دوتا بچه اصلا کار خوبی نیست اگه شوهرت برايه سرگرم ...

بارها گفتم ازش خواهش کردم نشد ه خوب بعضیا تحملش دارن ولی من ندارم زندگیم جهنم روی دنیا شده منا کتک هم زده