2777
2789
اره واقعا بخاطر ی دلزدگی حیفه بخوای عوض کنی منم نی نی دارمیشم خدا کمک کنه با فرش روشن ومبل روشن میخو ...

دیگه کاورم بگیر براشون حتما با بچه بدون کاور اصلا نمیشه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دیگه کاورم بگیر براشون حتما با بچه بدون کاور اصلا نمیشه 

بنظرت زشت نمیشه؟منم تو فکرش بودم گفتم بعد مهمون بیاد نگن ندید بدیده😅

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت زشت نمیشه؟منم تو فکرش بودم گفتم بعد مهمون بیاد نگن ندید بدیده😅

نه دیگه فقط وقتی مهمون میاد برمی‌داری ولی اگه همیشه بذاری باشه خیلی خوبه من اشتباه کردم همش میگفتم کاور دوس ندارم ولی دیدم داره کثیف میشه دیگه مجبوری انداختم 🥴مهمون میخواد بیاد قبلش میگه دیگه در میاری اون چند ساعتو ... الآنم روکشای خیلی مرتب و خوشگلی اومده مثه قدیما نیست همشون پفکی 😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نه دیگه فقط وقتی مهمون میاد برمی‌داری ولی اگه همیشه بذاری باشه خیلی خوبه من اشتباه کردم همش میگفتم ک ...

اره واقعا مرسی راهنمایی کردی من یسری مهمون کثیف هم دارم اصن دلم نمیخواد بدون کاور رو مبل بشینن حتی رو فرش هم روفرشی میندازم بیان،چون امسال باردار بودم خیلی عذاب کشیدم نزدیک بودیم تندتند میومدن خبرنمیدادن کل خونه زندگیم بومیده،امروز یکم حال دلم خوبه هی میشورم ومیسابم فرشا رو دادم قالیشویی برا هال هم خریدم 😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اره واقعا مرسی راهنمایی کردی من یسری مهمون کثیف هم دارم اصن دلم نمیخواد بدون کاور رو مبل بشینن حتی ر ...

خواهش میکنم عزیزم پس واجبه بذاری حتما