2777
2789
مبلای من

لینک لطفا

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
کرم با چوب قهوه ایی رنگ حصیر

اره اسی این ترنده

و بشدت خوشگلهههه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی مده ولی میدونم طوسی خیلی زیاد شد ودلزده شدم ازش خودم کرم نسکافه ای  اینا دوس دارم

دقیقا منم مبلام طوسیه دوسشون ندارم دلم کرم نسکافه ای میخواد 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
امیدوارم مبل خودت نباشه ،اما این چیه واقعا؟ ادم و وحشت زده میکنه ،یاد پیرزن های ترسناک فیلم ها افتاد ...

😁😁😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
امیدوارم مبل خودت نباشه ،اما این چیه واقعا؟ ادم و وحشت زده میکنه ،یاد پیرزن های ترسناک فیلم ها افتاد ...

ننه نیست نتیه ترکیب رنگشو خواستم ببینه😂😂😂تو اتاق خوابم حسش نبود برم از مال خودم عکس بندازم

طوسی وسفیدخیلی خوشگله ولی خیلییی زیادم شده معلوم نیس تاکی مدباشه

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
ننه نیست نتیه ترکیب رنگشو خواستم ببینه😂😂😂تو اتاق خوابم حسش نبود برم از مال خودم عکس بندازم

خوب خدا رو شکر  

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!