2777
2789
عنوان

سلام.زنگ زدم۱۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 75 پست
واسه همین میگم اگه بابات میدونست میرفتین پزشک قانونی همین الان نامه میگرفتین بعدا دستتون به یه جایی ...

باباجان اینجاپزشک قانونی تاساعت۲ظهربازه.بعدمیبنده.مگه شهرای شمااینجوری نیس

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجا که من اعطلاع دارم اصلا پزشک قانونی نمیبنده

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
ای وای خدا رحمتش کنه چقدر بد داداشی عمویی کسی

امدنشون سودی نداره.فقط امشب نتونستم خودم برم.چون نصف شب بود.اگه روز بودمیرفتم.من دیگه چیزی برای باخت ندارم

چشم.راه چارم همینه

ول  کن نرو شکایت طلاق راه اخره باید اول با بزرگترا در میون بزاری بعد تعهد بگیری برید مشاوره خانواده بعد شوهرتو ببری دکتر اعصاب چیه اول با عصبانیت میخای بری شکایت کنی سعی کن زندگیتو درست کنی شوهرتو درست کنی فردا میره یکی دیگه رو میگیره اون با سیاست تمام این اخلاقای بدشو عوض میکنه میگی من شانس نداشتم اخرشم صلاح مملکت خکیش خوسروان داانند.به حرف خاله زنکها گوش نکن .بشین ببین زندگیت چه حسن ها و چه ایرادهایی داره کتک زدن مرد خوب نیست ولی میشه این اخلاقشو درست گرد دکتر دارو روانشناس مشاور بزرگتر اما مردی داریم دست بزن نداره زن بازه خسیسه بی شرفه هزار تا ایراد دیگه داره که درست شدنیم نیست مردی داریم بددله معتاده توهم میزنه کتم میزنه 

من دیگه پدرندارم.ازدنیارفته.😭😭😭😭

الهی بمیرم واست💔

خدا رحمتشون کنه

برادرت یا مادرت چی؟ اونا هستن؟

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"

نه ما یه بار ساعتای ۱۰ شب رفتیم بودن

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
ول  کن نرو شکایت طلاق راه اخره باید اول با بزرگترا در میون بزاری بعد تعهد بگیری برید مشاوره خان ...

هیچ چیش خوب نیس.من ۱۰سال دارم میبینم.سرکارنمیره.بااون ریختش خیانت کردبهم‌‌.به بچه توجه نداره.همین الان صدای گوشی بازیش نمیزاره بخوابم.کاش بمیره

ول  کن نرو شکایت طلاق راه اخره باید اول با بزرگترا در میون بزاری بعد تعهد بگیری برید مشاوره خان ...

شوهر اسی اگه میخواست آدم بشه همون دفعه که رفته بودن دادگاه آدم میشد

اسی ازش طلاق بگیر باز دوباره مثل الان پشیمون میشی این وسط هم خودت هم بچت نابود میشین

خدانکنه‌.خودم میتونم واز پسش برمیام

آفرین

همیشه که قرار نیست پدر و مادر پشت آدم باشن

هم به خاطر خودت هم به خاطر بچت برو دادگاه هرچقدرم طول کشید تا آخرش وایستا و ازش طلاق بگیر

مهریتم تمام و کمال ازش بگیر بلکه یه پشتوانه مالی داشته باشی

این دفعه رفتی تا آخرش برو اگه بخوای این دفعه هم از وسطش ول کنی بری مثل الان حسرت میخوری

اگه همون موقع تا آخرش رفته بودی الان راحت شده بودی

چی بگم خدا کمکت کنه حتما همه راهها رو رفتی اینجور که میگی اصن دوسش نداری و اگه دوسش نداری فایده نداره .ادم دوست نداره ی زندگی خراب شه مخصوصا وقتی ی بچه تو اون زندگیه.ولی خوب گاهی ی بچه بیشتر صدمه میبینه وقتی تو اون خونه اس.کاش خدا به ادما تصدیق و گواهینامه بچه دار شدن میداد هر کسی لیاقت بچه نداره .کاش وقتی پدرت پشتت بود اینکارو میکردی 

خیلی خوشم اومد معلومه زن قوی ای هستی❤

تنهاسوداین مرتیکه این بوده که منوقوی کرده.حیف که اونسری گذشتم.الان بایدببینم این سرم چیزی نشون میده یانه.چون اونسری ازش تعهدگرفتم تودفترثبت اسناد