2777
2789
عنوان

سلام.زنگ زدم۱۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 75 پست
چجوری ثابت کنم.همین کتک امشبوثابت کنم هنرکردم.یاباید بزارم بازم بزنتم اگه جون سالم ب در بردم بتونم ج ...

اصلا ادمی که میزنه صددرصد مشکل روانی داره که میزنه وگرنه چجوری دلش میاد زنشو کسی به این ظریفیو بزنه! 

با وکیل صحبت کن اون بهت راهو چاه دقیقشو نشون میده

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
نمیخوام به کسی بگم از پسش برمیام.آخه الان دیگه هیچ دردی ندارم.کبودیم ندارم.

باید میگفتی به بابات دیگه دختر خوب 

این چجوری حداقل دستت به یه جا بند بود

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ادمی که میزنه صددرصد مشکل روانی داره که میزنه وگرنه چجوری دلش میاد زنشو کسی به این ظریفیو بزنه! ...

خدامنوبکشه‌‌‌.بابای بدبختم حتی برام وکیلم گرفته بود.بعدمن شکایتموپس گرفتم.حالم ازخ‌ودم بهم میخوره

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
چجوری ثابت کنم.همین کتک امشبوثابت کنم هنرکردم.یاباید بزارم بازم بزنتم اگه جون سالم ب در بردم بتونم ج ...

دی ان ای یا اثر انگشتش روی بدنت و لباسات میمونه

کسی خونه نبوده وقتی اومد و زدت؟

خونتون دوربینی چیزی نداره؟ یا کوچتون؟

بچتون چند سالشه؟

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
نمیخوام به کسی بگم از پسش برمیام.آخه الان دیگه هیچ دردی ندارم.کبودیم ندارم.

کبودی ها معمولا چندساعت بعد ظاهر میشن

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
باید میگفتی به بابات دیگه دختر خوب  این چجوری حداقل دستت به یه جا بند بود

میگم به پلیس گفتم.ساعت۲شبه نمیشه که آخه.

خدامنوبکشه‌‌‌.بابای بدبختم حتی برام وکیلم گرفته بود.بعدمن شکایتموپس گرفتم.حالم ازخ‌ودم بهم میخوره

هنوزم دیر نیست فعلا تحمل کن

بعدش بکن این دندون لقو بازم دست روت بلند کرد اول به بابات زنگ بزن بیاد بعد پلیس هر ساعتی یا هر روز بود حتما به بابات بگو 

بابات اگه میدونست الان میرفتین اون پلیس حیوون که جز فضولی کاره دیگه کرد مگه؟

این دفعه رفتی دادگاه تا آخرش برو و طلاقتو ازش بگیر و بندازش زندان

تا قرون آخر مهریتو هم ازش بگیر

وقتی دادگاه بفهمه که زنشو زده و مشکل روانی داره و اگه بیوفته زندان حضانت بچه هم به تو میرسه

خوبه پدرت پشتته

بابات اگه میدونست الان میرفتین اون پلیس حیوون که جز فضولی کاره دیگه کرد مگه؟

نه فقط صورت جلسه نوشت.حتی خونه هم نیومد

باید بری کلانتری

مثل اینکه اوردن مامور فایده نداره

نه فقط صورت جلسه نوشت.حتی خونه هم نیومد

واسه همین میگم اگه بابات میدونست میرفتین پزشک قانونی همین الان نامه میگرفتین بعدا دستتون به یه جایی بند بود

این دفعه رفتی دادگاه تا آخرش برو و طلاقتو ازش بگیر و بندازش زندان تا قرون آخر مهریتو هم ازش بگیر و ...

من دیگه پدرندارم.ازدنیارفته.😭😭😭😭