چکاوک۹۲ مدیر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 عنوان سلام.زنگ زدم۱۱۰ | مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 75 پست بخاطرکتک شوهراشغالم. یه چیزای نوشت.رفت.بنظرتون تاثیرداره.گفت فردابرو دکتر.ابن وقت شب ماشین پیدانکردم.فردابرم چه اشکالی داره؟ وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍 1402/02/22 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهت_پاک_کردن_سبزی عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2578 چجوری ثابت کنم.همین کتک امشبوثابت کنم هنرکردم.یاباید بزارم بازم بزنتم اگه جون سالم ب در بردم بتونم ج ... اصلا ادمی که میزنه صددرصد مشکل روانی داره که میزنه وگرنه چجوری دلش میاد زنشو کسی به این ظریفیو بزنه! با وکیل صحبت کن اون بهت راهو چاه دقیقشو نشون میده من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
جهت_پاک_کردن_سبزی عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2578 نمیخوام به کسی بگم از پسش برمیام.آخه الان دیگه هیچ دردی ندارم.کبودیم ندارم. باید میگفتی به بابات دیگه دختر خوب این چجوری حداقل دستت به یه جا بند بود من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 اصلا ادمی که میزنه صددرصد مشکل روانی داره که میزنه وگرنه چجوری دلش میاد زنشو کسی به این ظریفیو بزنه! ... خدامنوبکشه.بابای بدبختم حتی برام وکیلم گرفته بود.بعدمن شکایتموپس گرفتم.حالم ازخودم بهم میخوره وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
ملکه_ماه2 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 714 چجوری ثابت کنم.همین کتک امشبوثابت کنم هنرکردم.یاباید بزارم بازم بزنتم اگه جون سالم ب در بردم بتونم ج ... دی ان ای یا اثر انگشتش روی بدنت و لباسات میمونهکسی خونه نبوده وقتی اومد و زدت؟خونتون دوربینی چیزی نداره؟ یا کوچتون؟بچتون چند سالشه؟ "چُنان صاعقهای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج میبرد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
ملکه_ماه2 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 714 نمیخوام به کسی بگم از پسش برمیام.آخه الان دیگه هیچ دردی ندارم.کبودیم ندارم. کبودی ها معمولا چندساعت بعد ظاهر میشن "چُنان صاعقهای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج میبرد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 باید میگفتی به بابات دیگه دختر خوب این چجوری حداقل دستت به یه جا بند بود میگم به پلیس گفتم.ساعت۲شبه نمیشه که آخه. وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
جهت_پاک_کردن_سبزی عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2578 خدامنوبکشه.بابای بدبختم حتی برام وکیلم گرفته بود.بعدمن شکایتموپس گرفتم.حالم ازخودم بهم میخوره هنوزم دیر نیست فعلا تحمل کنبعدش بکن این دندون لقو بازم دست روت بلند کرد اول به بابات زنگ بزن بیاد بعد پلیس هر ساعتی یا هر روز بود حتما به بابات بگو من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 دی ان ای یا اثر انگشتش روی بدنت و لباسات میمونه کسی خونه نبوده وقتی اومد و زدت؟ خونتون دوربینی چیز ... نه نداره. وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
جهت_پاک_کردن_سبزی عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2578 میگم به پلیس گفتم.ساعت۲شبه نمیشه که آخه. بابات اگه میدونست الان میرفتین اون پلیس حیوون که جز فضولی کاره دیگه کرد مگه؟ من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 کبودی ها معمولا چندساعت بعد ظاهر میشن فقط به سرم زد وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
ملکه_ماه2 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 714 خدامنوبکشه.بابای بدبختم حتی برام وکیلم گرفته بود.بعدمن شکایتموپس گرفتم.حالم ازخودم بهم میخوره این دفعه رفتی دادگاه تا آخرش برو و طلاقتو ازش بگیر و بندازش زندانتا قرون آخر مهریتو هم ازش بگیروقتی دادگاه بفهمه که زنشو زده و مشکل روانی داره و اگه بیوفته زندان حضانت بچه هم به تو میرسهخوبه پدرت پشتته "چُنان صاعقهای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج میبرد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 بابات اگه میدونست الان میرفتین اون پلیس حیوون که جز فضولی کاره دیگه کرد مگه؟ نه فقط صورت جلسه نوشت.حتی خونه هم نیومد وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
ملکه_ماه2 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 714 میگم به پلیس گفتم.ساعت۲شبه نمیشه که آخه. باید بری کلانتریمثل اینکه اوردن مامور فایده نداره "چُنان صاعقهای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج میبرد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
جهت_پاک_کردن_سبزی عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2578 نه فقط صورت جلسه نوشت.حتی خونه هم نیومد واسه همین میگم اگه بابات میدونست میرفتین پزشک قانونی همین الان نامه میگرفتین بعدا دستتون به یه جایی بند بود من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 این دفعه رفتی دادگاه تا آخرش برو و طلاقتو ازش بگیر و بندازش زندان تا قرون آخر مهریتو هم ازش بگیر و ... من دیگه پدرندارم.ازدنیارفته.😭😭😭😭 وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍