2777
2789

من نداشتم ولی بعضیا دارن اگ شدید نیس ک طبیعیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول ریه زدی؟ زوده برات الان زایمان بچت هنوز کامل نشده 

اگه دردت بیشتر شد برو بیمارستان حتما

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

میگیره و ول می‌کنه مثل درد پریود ولی شدیدتر 

حس دستشویی داشتن وزور زدن میده به ادم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بنظرم بیمارستان برو. شروع دردای زایمانی همین شکلیه انقباضات منظمه فواصل هر انقباض کم و کمتر میشه اول دردش کم و ملایم بعدِهربار یکم بیشتر میشه هی. درد توی لگن هم میریزه  

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شدید نمیشه اما هر پنج شیش دقیقه میگیره

برو بیمارستان حتما

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
میگیره و ول می‌کنه مثل درد پریود ولی شدیدتر  حس دستشویی داشتن وزور زدن میده به ادم

درد پریود دارم هر پنج شیش دقیقه اما شدید نمیشه 

حس دستشویی هم ندارم

نه آمپول ریه نزدم😭

استرس نداشته باش عزیزم.بچه از ۲۶هفتگی بیرون رحم می‌تونه زنده بمونه .فقط پاشو سریع با مدارکت برو 

من۲۱ هقته هستم چند هفته دیگه بچم ب دنیا میاد،؟

تو تیکرت زده دیگه ۱۹هفته دیگه