2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هر لحاظ بیست باشه 

خانه داری ، آشپزی ، شوهر داری ، بچه داری ، مهمون داری

مهارت و اعتماد به نفس بالا داشته باشه 

ب خودش برسه حسابی 

پس انداز پنهانی داشته باشه همیشه 

فضای خونه رو گرم و صمیمی و جذاب نگهداره 

آرامش برپا باشه ، تنوع بده ب خونه زندگی ، مزارع زندگی و خونه برای همه تکراری و خسته کننده بشه 

باید لحظه شماری کنن برای اینکه بیان خونه همه 

ب شدت مهربون و خوش زبون باشه 

مدیر خوبی باشه 

در عین حال خودش رو فراموش نکنه حتمااا🥰 

همه خانوم آ گل و خوبن

فقط اینکه درسته بچه عزیزه جون و نفسه

شوهر عشقه

اما به خودتون به خواسته ها به علایق و

چیزای که عاشق هستید رو حتمآ انجام بدید

فقط یک کلام خودتو از یاد نبر هم جنس لطیف من

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

کاش  تمام خانمای خونه از لحاظ مالی مستقل بودن کاش همشون پس انداز چیزی داشتن ک برای روز مبادا باشه خیلی از خیانت ها بخاطر اینک خانم سر پناه چیزی نداره  نمیتونه از پس خرجی هاش بربیاد میمونه تحمل میکنه درواقع چاره ی هم نداره ولی ب نظرم اگ مستقل بود از لحاظ مالی خودشو نجات میداد تایپیک های خیانت میبینم ناراحت میشم میگم کاش مستقل بود ن مالی و این همه درد تحمل نمیکردن 

کاش  تمام خانمای خونه از لحاظ مالی مستقل بودن کاش همشون پس انداز چیزی داشتن ک برای روز مبادا با ...

واقعا خیلی بده 🥺

آدم اینجوری فقط میتونه عمر کنه و زجر بکشه و بخاطر بی پناهی یا بچه هاش ووو .... تحمل کنه  ، نه زندگی 🥀