2777
2789
عنوان

عید دیدنی 😢

26 بازدید | 12 پست
سلام.. خانوما بیاین اگه تو دوروبرمون کسیو میشناسیم که تو خانه سالمندانه... یا رو تخت بیمارستان و یا خونست.. اگه میشناسیم ادم تنهایی که کسیو نداره و چشم به راهه یه هم زبونه... حتما بریم دیدنشون... آدمها باید باهم باشن و درکنر هم...تنهایی ادمهارو داغون میکنه..همدیگرو نجات بدیم.

.

عیدت مبارک سامیت جوون... ایشالا هیشکی تو این شرایط قرار نگیره ولی اگه خدایی نکرده هم باشه خداروشکر دوست و اشناها بیشتر هواشو دارن..لااقل بین ما ایرانیها که اینجور رسمه
خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوست دارم سالمندان برم ولی همسریم نمیذاره

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

سلام خاله گلدونه جان شما خوبی؟؟ مشکلت حل شد به سلامتی؟؟ عید شما هم مبارک..سالی پر از برکت و خوشی باشه ... سلام الهام عزیز... سال نوی شما مبارک.. سالی پر از خیرو ارامش داشته باشی

.

وقتی میرم بعدش فقط گریه میکنم وغصه میخورم دست درد میگیرم از غصه واسه همین میگه بزارم بری افسرده میشی من بیچاره میشم هرکاریم میکنم نمیتونم تودار باشم

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

دلم میسوزه بعد این همع محبت ونگرانی شب بیداری واسه یه سرفه بچه اخرش میشی زیردستش وازت فراری میشه وای من که ارزوی همیشمه از خدا خواستم اگه یروزی نسبت به پدرومادرم محبتم کم بشه یا اونا رو زیاادی بدونم خدا نابودم کنه ودیگه نباشم

مارال جان..دلسوزی خوبه ولی نه تا حدی که به سلامتیت آسیب بزنی ..البته درکت میکنم و خودم هم خیلی وقتا مثل شمام.. اما با غصه خوردن کاری از پیش نمیره... فقط کاری که از دستمون برمیاد انجام بدیم

.

2827
2791
2779
2792