یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من از خودم خیلی بدم میاد چون برام مهم نیست طرف دشمنه یا دشمن نیست در صورت همه رو دوست دارم به همه هم محبت میکنم بخدا باورت میشه حتی اگطرف تا حد مرگ منو بزنه اذیتم کنه بازم میبخشم مهم نیست برام فقط میمونم تو خودم میریزم وخود خوری میکنم...دوست ندارم همچین آدمی باشم
حالا این آدم بهم ضربه زده منو اذیت کرده ازارم داده قلبمو شکونده تو سن کم یکسال باهاش زیر یه سقف زندگی کردم مریض شدم نمیخوام باهاش ادامه بدم میخوام فراموشش کنم
همش سعی که به کارای منفیش فکر کنی بگو اون دوسم نداش اگه داشت مثلا فلان کارو نمیکرد و بستگی داره بخاط ...
برام احترام ارزش قائل نبود اذیتم میکرد تحقیر و فحش واهانت و کتک حتی خیانت برا همه ایناش ساکت بودم دیگه آخرین اتفاقی که افتاد دو ماه پیش منو ول کرد خونه بابام ورفت دیگه نیومد سراغم (خونمون شهرستانه ۱۲ساعت راهه)
خب اینکه کارای بدش زیاد بوده به همین کاراش فکر کنی ازش متنفر میشی
چون عقدمون ۳سال بود باهم خیلی خوب بودیم بیرون رفتنامون خندهامون و کلی خاطرات خوب داشتیم ولی بعد عروسی کلی عوض شد واسه همین حس میکنم بیشتر اون خاطرات خوب به چشمم میاد
خیلی عجیبه آدم یهو اینقدر عوض شه قبل عروسی یه آدم دیگه بود چقدر دوستش داشتم💔