2777
2789
عنوان

بحث با نامزدم

144 بازدید | 11 پست

جمعه گذشته دعوت دایی من بودیم که بریم بیرون اونم دعوت بود ولی گفت نمیاد با دوستاش رفت بیرون بعد من اونجا زانو درد عجیبی گرفتم نمیتونستم اصلا راه برم شب قبلش بخاطر اینکه با ما نیومیومد بحث کردیم بعد اونجا بهش اس دادم مریضم دارم از درد میمیرم چرا زنگ نمیزنی گفت چته بهش نگفتم گفتم تو مشغول باش باهم حرف میزدم ۳ دفعه گفتم چرا بهم زنگ نمیزنی حالمو بپرسی بازم زنگ نزد دعوای بدی کردیم اشتی کردم و تموم شد واسه فردا گفتم این هفته با ما بیا گفت نه مادرم گفته بریم بیرون با اونا میرم منم گفتم هفته قبلم نیومدی اونا از من برات مهم ترن بازم بحثمون شد حق با منه یا اون؟در ضمن عقد کردیم

حق که کاملا با شماست

آخه عزیزم شما دیگه زن و شوهر هستید به نظر من بدون همدیگه جایی نباید برید 

خیلی تعجب می‌کنم

اگر رفتار همسرت همیشه اینجوریه یه فکر اساسی بکن اگر هم نه سعی کن تو با اون بری

دیگه کسی که زن داره اولویت با زنش و برنامه‌های خانوادگی هست نه اینکه با دوستاش بره بیرون!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیفهمه که خیلی دلم میشکنه حس میکنم اصلا دوسم نداره🥲💔

ببین کاملا حق داری

به نظرم اصلا این مسائل رو نادیده نگیر

از الان حساس باش و خط قرمز بذار

بایدبه شما اهمیت بده 

تازه الان دوران عشق و صفاست فردا که رفتید خونه خودتون و سختی‌های زندگی مشترک اضافه شد که دیکه هیچی

به نظرم باهاش جدی حرف بزن و فردا هم اگر اون نمیاد تو باهاش برو با خانواده‌اش

ببین کاملا حق داری به نظرم اصلا این مسائل رو نادیده نگیر از الان حساس باش و خط قرمز بذار بایدبه ش ...

بهونش اینه داییت ساعت ۱۱ شب منو دعوت کرد وله هممون رو اون تایم دعوت کرد واسه فردا هم میگه کسی منو دعوت نکرده انتظار داره همیشه دعوت بشه هیچ وقت بدونه دعوتی نیومده خونه مون

بهونش اینه داییت ساعت ۱۱ شب منو دعوت کرد وله هممون رو اون تایم دعوت کرد واسه فردا هم میگه کسی منو دع ...

مگه باید اونو جدا دعوت کنن

شوهر شماست هرجایی به شما بگن انگار به اون هم گفتن بیاد دیگه

مگه باید اونو جدا دعوت کنن شوهر شماست هرجایی به شما بگن انگار به اون هم گفتن بیاد دیگه

همینو بگو

میگه تو هیچ وقت به حرفم گوش نمیدی در صورتی که اصلا اینطور نیست امروز عروسی بدویم میگفت هرکس از بالا نگات کنه لباست نجسبیده بهت سینت معلومه درصورتی که اصلا معلوم نبود مگر اینکه طرف بیاد بجسبه بعم زوم کنه تا ببینه🤦‍♀️