2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭بیاید

260 بازدید | 16 پست

دارم میمیرم بخدا فردا عقد پسر خواهر شوهرم هست ،،هم عقد دختر نا پدریم ،،شوهرم نمی‌رسه بره طرف ما داریم ،،با مامانم یه عالمه بحثم شد ،،هر موقعه پای اونا وسط کشیده بشه به زندگیه من آتیش میندازه ،،آخه چیکار کنم من😭😭😭😭

اصلاً اهمیت نمیدی 

میذاری میری عقد بچه خواهر شوهرت 

مامانت آتیش میندازه؟ بی محلی کن و بخاطرشون شوهرتو عصبانی نکن مامانت زندگی تورو درک نمیکنه و فقط به خودش فکر میکنه؟؟؟؟ 

بنظرم یکبار عاقل باش و فقط خودت همسرت مهم باشین نه مامانت .و حرفش ببین کی گفتم یروز پشیمون میشی

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاً اهمیت نمیدی  میذاری میری عقد بچه خواهر شوهرت  مامانت آتیش میندازه؟ بی محلی کن و بخ ...

بخدا منم طرف شوهرمم چون با طرف ما پدریم رابطه نداره فقط دو ماه به یبار میاد خونه مامانم همین بس حالا ساعت دوتا عقد باهم افتاده نمیشه رفت الآنم با گریه ازش خدافظی کردم

بخدا منم طرف شوهرمم چون با طرف ما پدریم رابطه نداره فقط دو ماه به یبار میاد خونه مامانم همین بس حالا ...

از کی خدافظی کردی؟

مامانت واقعا چطوری میخواد تورو پیش خانواده شوهرت بده بکنه واسه خودش😐 دختر نا‌پدریت هیچ ارتباطی به تو نداره 

بنظرم خودتو واسه شوهرتم عزیز کن بگو مهم تویی قبل از هرکسی 

نمیشه چون خواهر شوهرم یه ماهه گفته فلان تاریخ عقد هست،ولی واسه اینا یهویی شده 😭😭

آفرین 

من نمیدونم مامانتون چشکلی تحت فشارتون میذاره ولی تصور کنید شما عقد بچه خواهرتون بود بعداز خیلی وقت قبل بهتون گفته بود از طرفی خونواده نا پدری شوهرتونم یهویی بخوان عقد بگیرن ناراحت نمیشین که شوهرتون تحت تاثیر حرف مامانش شمارو از عقد خواهر زادتون محروم بکنه یا اونجا کنارتون نباشه بخاطر کسی که ربطی بهتون نداره؟

نمیشه چون خواهر شوهرم یه ماهه گفته فلان تاریخ عقد هست،ولی واسه اینا یهویی شده 😭😭

اول برید مجلس بچه خواهرشوهرتون

احترامتون رو بذارید بعد برید مجلس دیگه به آخرشم برسید هم خوبه و حتما بگین که اون بنده خدا یه ماه پیش دعوت کرده بوده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
از کی خدافظی کردی؟ مامانت واقعا چطوری میخواد تورو پیش خانواده شوهرت بده بکنه واسه خودش😐 دختر نا‌پد ...

همین الان ،،،خواهر شوهرم واسه بله برون پسرش مادرم اینارم گفته بود حالا رفتن،،میگه از این به بعد میبینی دعوت کردن ماهم میایم یا نه منو تهدید میکنه،،منم میگم خوشحال باشه به خاطر من شمارم دعوت میکنن به جایی اینکه فکر دخترت باشی سر بلندی کنی بخاطر اونا منو تهدید میکنی

میتونی به ناپدری و دخترش بگی قضیه رو بگو دوست داری خوشلختیش رو ببینی ولی شرایط هم اینطوریه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
نمیشه هر دو را رفت  مثال ی ساعت عقد خواهرتون و بقیه اش عقد خواهر شوهر

نه آخه تو یه ساعته نمیشه رفت چون توی ماشین قراره مادرشوهرم،،برادشوهرم جاریم هم بیان 

اول برید مجلس بچه خواهرشوهرتون احترامتون رو بذارید بعد برید مجلس دیگه به آخرشم برسید هم خوبه و حتما ...

آخه یه ماشین داریم قراره با مادرشوهر برادرشوهرم جاریم بریم نمیشه عقد هم تو یه ساعته

همین الان ،،،خواهر شوهرم واسه بله برون پسرش مادرم اینارم گفته بود حالا رفتن،،میگه از این به بعد میبی ...

مادرت چرا اینقدر به فکر اوناست؟ 

نیان مگه چی میشه؟

بنظرت مادرت اینا در دعوت های بعدی نیان بهتره یا اینکه خودت تو جشن خواهر شوهرت اینا شرکت نکنی و یه عمر اینو تو دل شوهرت و خواهرش بندازی و خودتو منفور بکنی پیششون؟ 

بنظرم هیچ جوره منطقی نیست بخوای به اونا فکر بکنی

اگه خواهر برادر تنی داری بهشون بگو اگه نداری هم که هیچی فقط تو مامانتو تهدید کن که اونه ک یروز محتاج تو میشه