2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت جن سی کرد ، بعد بهم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 26 پست

شرمنده ولی ایشون تینقدر جسورانه گفت از ظاهر و اندام شما ناراضی بوده...

مثلا شما بخوای ببخشی نظرش در مورد اندام تون تغییر میکنه دیگه در نظرش حور و پری میشی؟!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم تاپیک زدم هیچیکی جوابم نداد 

من خودم سالهاست درگیر خیانتهای شوهرم هستم... هردفعه یه جور میفهمم... دیگه برام عادی شده... عین چایی خوردن... اگه بخورم میرم دسشویی نخورم نمیرم.. اتفاقی نمیوفته... فقط چند دقیقه دلم میگیره بعد انگار نه انگار.. یه مسکن میخورم میرم سراغ کارام 

من خودم سالهاست درگیر خیانتهای شوهرم هستم... هردفعه یه جور میفهمم... دیگه برام عادی شده... عین چایی ...

ولی من نمیتونم چون خیلس حق جانبه من تو خونه زندونی هستم اونوقت خودش هر غلطی بکنه بخدا بچه نداشتم طلاق میگرفتم 

سلام اول اینکه قلبنا برات ناراحت شدم. ولی عزیزم اگه خانوادت حمایتت میکنن شجاع باش و جدا شو طلاق همیشه هم بد نیست خداروشکر کن که بچه نداری و بخاطر بچه مجبور به سوختن وساختن نیستی. 

یه چیزی رو رک بهت بگم شوهرت تا پیر بشه همینه متاسفانه، دیدم که میگم.  تو این زندگی فقط و فقط خودت بتدریج از دست میری هیچ وقت نمیتونی از ته دل احساس خوشبختی کنی چون فورا کاری که کرده یادت میاد

خواهر خودم همین بلا سرش اومد و الان که چهل و چندسالشه مریضی نیست که نداشته باشه از غصه خیانت شوهرش،  همش افسردس نگاهش غمگینه 

اونم خودش مقصره  چون وقتی فهمید اون نکبتو از زندگیش ننداخت بیرون البته شرایط اون سخت بود سه تا بچه داشت

مطمئن باش اگه جدا بشی با چشم بازتری بعد میتونی دوباره ازدواج کنی و از زندگیت لذت ببری حتی اگه ازدواج هم نکنی باز به این تحمل زندگی می ارزه.ببخش طولانی شد 🙂

ببین اصلا طلاق گرفتن راحت نیس اینای ک میگن قطعا طلاق و فلان اصلاااا تو جایگاه نبودن و نمیدونن تو شرایط واقعی چ فرقی میکنه من همیشه میگفتم خیانت قطعااااا طلاق ولی تو واقعیت یکم شک کردم و ولی تصمیم گرفتم ول کنم و در اصل خودمو زدم ب اون راه چرا چون خونه بابام بدتره 

چون ی بچه دارم و واقعااا میددنم تنهای هیچ کدوممون نمیتونیم بزرگش کنیم اگر ازدواج کنیم هر کدوممون بچم با نامادری و ناپدری بزرگ میشه و ....

پس موندم 

امااااا اگر بچه نداری قضیه خ فرق مسکنه 

رفتارای دیگه شوهرتم خ مهمه 

شوهر شما خ وقیح اینکه شما نوشتی ولی ما از هیچچچچ چیز دیگه زندگی شما خبر نداریم