2777
2789
عنوان

امروز رفتیم بیرون بیاید بگم چی شد

249 بازدید | 10 پست

با خانواده مامانم 

دایی و خالم و پدر و مادر بزرگم رفتیم بیرون

من از دیروز سرمای بدی خوردم 

جوری که اخر شب به مامانم گفتم نریم من امروز برم دکتر گفت نههههههه ابروم میره بریم بعد بیا برو دکتر

همون صبحم که پاشیدیم من تب داشتم باز گفتم نریم من حالم خوب نیست یا تو برو من برم دکتر بیام استراحت کنم

یه دعوایی درست کردا 

مگه من مسخره توعم 

داییت از هفته پیش هماهنگ کرده بود 

خلاصه رفتیم و من حالم بد شد تب کردم افتادم تو چادری که زده بودیم

حالم بدددددد بودا سردرد تب بدن درد

همه اومدن تو چادر چطوری وای حالت بده

به جز مامانم 

ما با پدربزرگم رفتیم

به مامانم گفتم بزار من اسنپ بگیرم برگردم 

دااااااد میزد تو غلط میکنی ابروی منو نبر

خدایا نه از ننه شانس اوریم نه از بابا

مامانت وقتی دیده حالت اینجوریه بهت اهنیت نداده چرا خودت پانشدی برگردی خونه 

همه هم ک دیدن حالت بده 

بنظرم اصن نباید میرفتی

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت وقتی دیده حالت اینجوریه بهت اهنیت نداده چرا خودت پانشدی برگردی خونه  همه هم ک دید ...

همین الانم داره غر میزنه چرا امروز اینجوری کردی

چرا ناراحت بودی 

رفتی تو چادر تنهایی نشستی

چی بگم والا. مادرت الکی استرس میگیرتش. زیاد باهاش بگو مگو نکن که فکر نکنه رو مخش هستی. چه می‌دونم والا. بعضی وقت ها مامان ها به کارهایی میکنن. اگه بهت بگم مادر منم چه حرکت های سمی برا من رفته هنگ میکنی. اما دیگه ازدواج کردم و به خوبی‌هاش فکر میکنم و هر روز بهش زنگ میزنم و دلم براش تنگ میشه خیلی

چی بگم والا. مادرت الکی استرس میگیرتش. زیاد باهاش بگو مگو نکن که فکر نکنه رو مخش هستی. چه می‌دونم وا ...

من نمیخوام ازدواج کنم

حالا حالاها هستم

ولی میدونم پیر میشم زود