2777
2789
عنوان

امروز رفتیم بیرون بیاید بگم چی شد

407 بازدید | 11 پست

با خانواده مامانم 

دایی و خالم و پدر و مادر بزرگم رفتیم بیرون

من از دیروز سرمای بدی خوردم 

جوری که اخر شب به مامانم گفتم نریم من امروز برم دکتر گفت نههههههه ابروم میره بریم بعد بیا برو دکتر

همون صبحم که پاشیدیم من تب داشتم باز گفتم نریم من حالم خوب نیست یا تو برو من برم دکتر بیام استراحت کنم

یه دعوایی درست کردا 

مگه من مسخره توعم 

داییت از هفته پیش هماهنگ کرده بود 

خلاصه رفتیم و من حالم بد شد تب کردم افتادم تو چادری که زده بودیم

حالم بدددددد بودا سردرد تب بدن درد

همه اومدن تو چادر چطوری وای حالت بده

به جز مامانم 

ما با پدربزرگم رفتیم

به مامانم گفتم بزار من اسنپ بگیرم برگردم 

دااااااد میزد تو غلط میکنی ابروی منو نبر

خدایا نه از ننه شانس اوریم نه از بابا

چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه

بالاخره حرفای خوبی نزد بهم....

دیگ کار ب گار هم نداریم

هیچ رفاقتی نداشتیم از قبل ولی دوسش دارم نمیتونم من  فراموشش کنم ..... اون با بقیه دخترا اوکیه جز من....

چیکار گنم دوستان ک وااااقعا هاال ب معنی واقعی فراموشش کنم و ازش بدم بیاد،؟؟ ب امید واهی ک شاااید بعدا اون خوشش بیاد ازم زندگی نکنم؟؟؟ چون این فگر تو سرم هس

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چ ربطی به آبروریزی داره اخه🤦‍♀️

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه بال ...

خیلی بده خودت تاپیک بزن 

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎