2821
2789
عنوان

چ رژی بم میاد

90 بازدید | 10 پست

بچه ها من پوستم سفیده صورتمم پُره لبامم متوسطه روبه کوچک😐دگ حالا نمیدونم چجوری بگم اندازشو

چ رنگ رژی بم میاد شماره و مارکش روهم بگید عاولیه بوس بهتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی دوس داری😑من هزار رنگ رژ بذارن جلوم سرآخر بژ یا رنگ گوشتی. قهوه ای و کلا رنگ نود میزنم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
یعنی نمیدونی اینو:/ با لحنم گفتم نمیدونم چجوری توضیح بدم متاسفم☹

لحن مثلا مث اینایی ک میخان شاخ بنویسن؟ 😂

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 
چی دوس داری😑من هزار رنگ رژ بذارن جلوم سرآخر بژ یا رنگ گوشتی. قهوه ای و کلا رنگ نود میزنم

نمیدونم رنگ مد نظرم نیس نمیدونم فک میکنم هیچ رنگی نمیاد بم

چون استفاده نکردم تاحالا برق لب میزدم

نمیدونم رنگ مد نظرم نیس نمیدونم فک میکنم هیچ رنگی نمیاد بم چون استفاده نکردم تاحالا برق لب میزدم

همین رنگای گوشتی بزن. قشنگه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792