2777
2789
عنوان

نا پدری من

| مشاهده متن کامل بحث + 6959 بازدید | 132 پست
اره و بشدت ادم زنبازی بودن 

ببین اگه خودت برای خودت مهمی برو خونه مادربزرکت 

یه سال مثه آدم درس بخون خلاص شی..

به این فک کن 4سال دانشگاه و بعدش ازدواج و سرکار رفتن و خلاص شدن از دست این بشر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظر خودت مادرت بهتر از پدرت هستش یا پدرت بهتر از مادرت؟ مادرتون وقتی همچین شرایطی رو میبینن عکسوالعملشون چیه؟! چه برخوردی با این اقا دارن؟

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خوب یه مرده ۴۱ساله خیلی جوونه  مسلمه دوست نداره یه دختر بزرگ توی خونش باشه

اخه من‌ک تاحالا ازش پول نگرفتم‌این اصلا یه هزاریم ب من نداده همش بابام میده 

خوراکم ک همش خودشون میخورن من شاید شده باشه بعضی وقتام غذا نمیخورم 

حتا بعضی وقتا ب مامانم میگ حق نداره چیزایی ک من‌میگیرم بخوره

مثلا میوه و اینا میگیره واس یخچال میشمارتشون و ب مامانم‌میگه ک همشو خودت باید بخوری 

بخدا اگه من یچیز بردارم از تو یخچال بخورم 

وگرنه منت رو سرمه 

اخه من‌ک تاحالا ازش پول نگرفتم‌این اصلا یه هزاریم ب من نداده همش بابام میده  خوراکم ک همش خودش ...

ببین بحث رفتارش جداست 

درسته کارش اشتباهه و ۱۰۰درصد مقصره 

اما هیچ تعهدی نسبت به شما نداره 

ازش نباید انتظاری داشته باشی یه مرد جوونه که یه دختر بزرگ بنظرش مزاحمشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وااقعا تعجبه مادر هیچکاری نمیکنن

بله واقعا عجیبه برای همین پرسیدم که بفهمم مادرشون چه برخوردی میکنه؟!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
عزیزم به نظر خودت مادرت بهتر از پدرت هستش یا پدرت بهتر از مادرت؟ مادرتون وقتی همچین شرایطی رو میبینن ...

مامانم خیلی خوبه و حتا بابامم خیلی مهربونه هر دو رو دوس دارم 

مامانم همچین موقه ها بهش میگه ولش‌کن مگه چیکارت داره سرش تو کار خودشه و هی میخاد حواسشو پرت کنه تا دس از منت گزاشتناش بر داره

ای وای من

بنظرم اگرم دوست نداری بری روستا با پدرت صحبت کن یجاییو برات اجاره کنه یا برو پیشش دانشگاه که قبول شدی راه دور از شهرتون بزن اونجا خابگاه داری همم چهار سال میگذره ایالا یه بخت خوب نصیبت میشه

هر روز پر از معجزه های خوب است برای من😍😍
وقتی با مامانم رابطه جنسی داره همش الکی صداهای بلند از خودش در میاره تا من بشنوم مامانم‌بهش میگه بی ...

دیوانه ای تو دختر 

برو پیش پدرت هرچی باشه از خودته 

اصلا بی سواد بمونی بهتره کنار اینجور آدم پستی باشه 

مخصوص اینکار میکنه که بری

مامانم خیلی خوبه و حتا بابامم خیلی مهربونه هر دو رو دوس دارم  مامانم همچین موقه ها بهش میگه ول ...

بابا و مامانت چرا از هم جدا شدند و‌ اینکه الان جدا شدند بنظرتون خوشبخت هستند نسبت به قبل

یا تاپیکت سرکاریه یا دیونه شدییییی     دختر چرا پیش بابات نمیری؟

واس چی‌سرکاری باشه 

من تاحالا اینارو ب کسی نگفتم حتا یکساعت‌پیش بازم داشت منت میزاشت و من دیگ حالم خیلی بد شد هیچیم نمیتونم بهش بگم خاستم با یکی درمیون‌بزارمش