سلام شده دانشگاه قبول بشین و برین با کلی شوق و ذوق و بعد کلا پیشمان بشید از دانشگاه اومدنتون کلا اتفاق اوفتاده براتون منی که فکر انصراف زدع بع سرم 🤦♀️
والا من میخام شهر دور حداقل۱۰ساعت فاصله رو بزنم ک از دستشون راحت شم چون خیلی محدودیت دارم پیششون😂😂
الان نمیفهمی و بذار قبول بشی انشالله و بری یروز بمونی توخابگاه اونموقع بع حرفم میرسی که جای دور هیچی نداره هیچی هیچی من الان اگه بع عقب برمیگشتم قطعا تبریز رو میزدم نه اینجا رو خیلی برام سخته اینجا موندن خیلییییی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی جانم برای منی که وابسته پدر و مادرمم خیلی سخته برام خیلییی خابگاه هم خوبه ولی دیگه همه کارات به عهده خودته یه سختی های هم داره ولی میارزه من یکی که اصلا خابگاه رو دوس ندارم واقعا بدم میاد از محیطش
اها از این لحاظ من مشکلی ندارم چون انقد منو محدود کردن ک اصلا وابسته نیستم بهشون و آرزومه ک شهر دیگ ...
یا خدا چه دلی داری توووو منم که هنوز ترم اول هستم تا حالا سه بار رفتم دیگه تازه اومدم موندم فقط برا فرجه ها برم دیگه وگرنه سه ساعته راهم خسته میشم رفتنی و اومدنی