2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
والا من میخام شهر دور حداقل۱۰ساعت فاصله رو بزنم ک از دستشون راحت شم چون خیلی محدودیت دارم پیششون😂😂

الان نمیفهمی و بذار قبول بشی انشالله و بری یروز بمونی توخابگاه اونموقع بع حرفم میرسی که جای دور هیچی نداره هیچی هیچی من الان اگه بع عقب برمیگشتم قطعا تبریز رو میزدم نه اینجا رو خیلی برام سخته اینجا موندن خیلییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشگاه کجایی؟ و محل زندگیت کجاس؟

دانشگام ارومیه هس شهرمون از شهرهای اطراف تبریزه و حداقلش سه ساعت فاصلمونه ولی باز خیلی سخته برام اینجا موندن پدر و مادر یچیز دیگن

یکم صبر کن خوب میشی نشدی هم انصراف بده و تامام

اوهوم میخام ترم دو رو هم بمونم اگه نتونستم انصراف میدم و راحت میشم از علاقه اوفتادم دیگه به هرچی درس و دانشگاهه 🤦‍♀️

مگه تو خوابگاه چجوریع خاهر؟🥺🥺 

هیچی جانم برای منی که وابسته پدر و مادرمم خیلی سخته برام خیلییی خابگاه هم خوبه ولی دیگه همه کارات به عهده خودته یه سختی های هم داره ولی میارزه من یکی که اصلا خابگاه رو دوس ندارم واقعا بدم میاد از محیطش 

صنایع غذایی ارومیه هستم و بخاطر محیط خابگاه و وابستگی بع پدر و مادرم و اینجا هم که یدونه دوستی ندارم ...

من از خدامه برم از خانوادم جدا بشم

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

هیچی جانم برای منی که وابسته پدر و مادرمم خیلی سخته برام خیلییی خابگاه هم خوبه ولی دیگه همه کارات به ...

اها از این لحاظ من مشکلی ندارم چون انقد منو محدود کردن ک اصلا وابسته نیستم بهشون و آرزومه ک شهر دیگ باشم و هر ترم سر بزنم بهشون کافیه

اها از این لحاظ من مشکلی ندارم چون انقد منو محدود کردن ک اصلا وابسته نیستم بهشون و آرزومه ک شهر دیگ ...

یا خدا چه دلی داری توووو منم که هنوز ترم اول هستم تا حالا سه بار رفتم دیگه تازه اومدم موندم فقط برا فرجه ها برم دیگه وگرنه سه ساعته راهم خسته میشم رفتنی و اومدنی 

سه ترم صبر کن سخت بود انصراف بده. من ترم اول میخواستم انصراف بدم . ترم آخر با اشک خوابگاه رو ترک کردم

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.
2828
2791
2779
2792