2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

46 بازدید | 12 پست

یه لحظه بیاین. یکی هست فکر کنم قراره ازم خواستگاری کنه. چون باغ رستوران داره. هی منو تعارف می کرد بیا رستورانم. منم با دوستم رفتم. دیدم مامانش رو هم آورده. دو ساعت معطلمون کرد.تا غذا آورد. داشتم دیوونه می شدم. اونجا گفت که طلاق گرفته و..... این منظور داره دیگه. 

. روی دستاش تتویه. شلوار پاچه کشی می پوشه. ازش معلومه دنبال رفیقه. یه بارم ازدواج کرده و طلاق گرفته. من مجردم.  از سبکش زیاد خوشم نمیاد. ولی دنبال منه. به نظرتون گزینه خوبیه. 

اگه مجردی هیچوقت با کسی ک مطلقس ازدواج نکن بعدا هزارو یک سوال ندونسته میاد ذهنت وواقعا اذیت کنندس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه مجردی هیچوقت با کسی ک مطلقس ازدواج نکن بعدا هزارو یک سوال ندونسته میاد ذهنت وواقعا اذیت کنندس

انقدم پررویه. یه روز سر کار نرفته بودم. پیام داد امروز نیومدی کار؟ 

انقدم پررویه. یه روز سر کار نرفته بودم. پیام داد امروز نیومدی کار؟ 

جواب نده خیلی راحت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمی دونم فرق داره یا نه. ولی از تیپش خوشم نمیاد. 

تیپ و ظاهرچیز خاصی نیس بعدازدواج هرمدلی ک دوست داری میتونی تغییر بدی الان شما تو خودت میبینی و توانایی اینوداری ک بامردی ک قبلا ازدواج ناموفق داشته زندگی کنی و با گذشتش کناربیای و سوال پیچش نکنی؟؟؟اینو ازخودت مطمعن باش بعد برو رو اخلاق واینا ن تیپ 

تیپ و ظاهرچیز خاصی نیس بعدازدواج هرمدلی ک دوست داری میتونی تغییر بدی الان شما تو خودت میبینی و توانا ...

یعنی خودش همه چیزو نمی گه؟ مشکلی داشته که طلاق گرفته؟ 

یعنی خودش همه چیزو نمی گه؟ مشکلی داشته که طلاق گرفته؟ 

معلومه ک ن کی ب ماست خودش میگه ترشه...حالا شاید ی دلیل سطحی بگه مثلا تفاهم نداشتیم مثلا ب مامانم و خانوادم احترام نمیذاشت نمیدونم زیادی ارایش میکرد اکثرا اینجوری میگن ولی تا عمر داری نمیفهمی مشکل اصلی کجا بوده مثل خواهرم و دامادمون اومد خواستگاری گفت زن سابقم ب مامان بابام رسیدگی نمیکرد حرمت نگه نمیداشت طلاقش دادم بعد ی سال زندگی خواهرم دید نه باباااااا مشکل اصلی خود پسرس اقا قماربازه خواهرم طلاق گرفت

عه. 

اره عزیزم باید خیلی حواستو جمع کنی