2777
2789
عنوان

وااااای😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی شاید از دهنش در رفته مثلا من یسری جلو خواهرم داشتم با شوهرم درمورد پریود حرف میزدم خواهرمم خیلی اهل رودروایسیه🤐🤐🤐🤣🤣🤣بعد یهو ب خود اومدم ی لحظه انگار خون ب مغزم نمیرسید

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

منم پریود شدنی داداشم با خبر میشه ،قایم نمیکنیم نه اینکه بگیم پریودیم ولی بسته ی نوار رو پنهون نمیکنیم یا بخوایم نوار بخریم به داداشم‌میگم‌بریم مغازه نوار‌ بخرم،متاهل هستیم هر دومونم،خواهرمم همینطور،اینکه‌برادرت پنهون نکرده خوبه‌به نظرم

چرا باید پریود شدن بی حیایی باشه گفتنش یاد مامانم افتادم که پریود میشدم نباید کسی می فهمید  

عزیزم بیحیایی نیس چون ی چیز کاملا طبیعیه 

ولی تو‌کشور ما اونقدری جا نیوفتاده ک واضح عنوانش کنی جلو پدر و برادرو... اونا خودشون میدونن ولی خب تا اینکه خودت بگی خیلی فرق داره😅

اگه تو خونت مسئله عادی نیس آره خب کار خوبی نبوده‌...ولی من خودم سابقه زیاد دارم ک بابام و داداشم فرستادم نوار بهداشتی بگیره برام

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی