یه لحظه بیاین. یکی خواستگارمه. تیپش لاتیه. دستاش تتویه. شلوار پاچه کشی می پوشه. ازش معلومه دنبال رفیقه. یه بارم ازدواج کرده و طلاق گرفته. من مجردم. از سبکش زیاد خوشم نمیاد. ولی دنبال منه. به نظرتون گزینه خوبیه.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
یعنی هنوز بهم نگفته. یه رستوران داره. هی می گفت بیا رستورانم. من نمی دونستم چرا ایتگنقدر تعارف می کنه. من و دوستم رفتیم. دیدم مامانم آورده. دو ساعت معطلمون کرد. تا ده شب. دیوونه شدم. از اونجا فهمیدم موضوع چیه
یعنی هنوز بهم نگفته. ولی یه باغ رستوران داره. هی می گفت بیا رستورانم و..... یه شب من و دوستم رفتیم. دیدم مامانش رو هم آورده. دو ساعت معطلمون کرد تا غذا آورد. دیوونه شدم بس الاف شدم. خب این کار منظور توشه دیگه. اونجا گفت طلاق گرفتم و....
یعنی هنوز بهم نگفته. یه رستوران داره. هی می گفت بیا رستورانم. من نمی دونستم چرا ایتگنقدر تعارف می کنه. من و دوستم رفتیم. دیدم مامانم آورده. دو ساعت معطلمون کرد. تا ده شب. دیوونه شدم. از اونجا فهمیدم موضوع چیه