یه لحظه بیاین. یکی خواستگارمه. تیپش لاتیه. دستاش تتویه. شلوار پاچه کشی می پوشه. ازش معلومه دنبال رفیقه. یه بارم ازدواج کرده و طلاق گرفته. من مجردم. از سبکش زیاد خوشم نمیاد. ولی دنبال منه. به نظرتون گزینه خوبیه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی هنوز بهم نگفته. یه رستوران داره. هی می گفت بیا رستورانم. من نمی دونستم چرا ایتگنقدر تعارف می کنه. من و دوستم رفتیم. دیدم مامانم آورده. دو ساعت معطلمون کرد. تا ده شب. دیوونه شدم. از اونجا فهمیدم موضوع چیه
یعنی هنوز بهم نگفته. ولی یه باغ رستوران داره. هی می گفت بیا رستورانم و..... یه شب من و دوستم رفتیم. دیدم مامانش رو هم آورده. دو ساعت معطلمون کرد تا غذا آورد. دیوونه شدم بس الاف شدم. خب این کار منظور توشه دیگه. اونجا گفت طلاق گرفتم و....
یعنی هنوز بهم نگفته. یه رستوران داره. هی می گفت بیا رستورانم. من نمی دونستم چرا ایتگنقدر تعارف می کنه. من و دوستم رفتیم. دیدم مامانم آورده. دو ساعت معطلمون کرد. تا ده شب. دیوونه شدم. از اونجا فهمیدم موضوع چیه