2777
2789
عنوان

خواهرم

151 بازدید | 6 پست

با دوست پسرش کات کرده یعنی من نمیدونستم دوس پسر داره بعد کات کردن بهم گفت یه سال از من بزرگتر هست منم متاهل هستم خودن هم مشکلاتم زیاد هست دلداریش میدم هر جور بگین گفتم قوی باش و اینا حتی باهاش گریه هم کردم الان سه هفته هست تقریبا خواهرم اونقدر پیام میده که حالم بد هست داغونم و از این حرفها همش برام می‌فرسته ترو خدا کمکم کن بدون اون نمیتونم و من هم جواب میدم دلداریش میدم ولی دو تا بچه کوچیک دارم غذا میپزم و از صبح باور کنین گاهی نمیرسم سرم رو شونه بزنم بعد هم یه پیام جواب ندم میگه چرا جوابم رو نمیدی مگه تو خواهرم نیستی میگه بهم قول بده که اون برمیگرده.

بخدا دیگه هر لحطه پیام میده دیونه کرده آخه بابا من خودم یه لحظه وقت ندارم ولی دیگه از دستم کاری هم برنمیاد خوب چون وقتی دوس بودن من نمیدونستم بهم نگفته بود واقعا کم آوردم از دستش مشکلات خودم هم از طرف دیگه 

خوب میدونم سخته دلداریش میدم ولی آخه هر ثانیه زنگ و پیام و اینا واقعا نمیتونم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چه گیری کردیا

اصلا از گوشی دیگه متنفر شدم اون روز ساعت ۳ شب پیام داده صبح هم پیام زده باهات قهرم جواب ندادی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این غم اندوه همیشگیش بخاطر بیکاریه،به پدرو مادرت پیشنهاد بده بفرستمش کلاس هنری،هم با آدم های با ذوق آشنا میشه و روحیش بهتر میشه هم مهارت یاد میگیره هم می‌ذاره شما به زندگیت برسی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببرش روانپزشک

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
این غم اندوه همیشگیش بخاطر بیکاریه،به پدرو مادرت پیشنهاد بده بفرستمش کلاس هنری،هم با آدم های با ذوق ...

گلم بیکار نیست تدریس زبان میکنه ولی خوب عصرها دو تا کلاس میره حتی تو کلاس هم بهم پیام میده

گلم بیکار نیست تدریس زبان میکنه ولی خوب عصرها دو تا کلاس میره حتی تو کلاس هم بهم پیام میده

وای،خب پس به نظرم فقط مراجعه به یه روانشناس حاذق می‌تونه کمک کنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت