2777
2789

تو کلاس دانشگا ۷ نفریم بعد خیلی فضای بدیه هر کس با رلش میشینه و کلا هر پسر از ی دختر خوشش میاد....فقط منم ک رل ندارم ... خیلی معذبم

میگم مگه من چی کم دارم از بقیه دخترا ک باید بین اونا من فقط تک بیوفتم‌‌..میگم شاید خوشگل نیستم

طوری شده ک انقد فضا واسم سنگبنه نمیرم از ترم بعد

حتی استادا هم اونایی رو تحویل میگیرن ک رل دارن

مخصوصا ی استاد ک دامن میزنه ب این شرایط و فقط با کسایی حرف میزنه ک رل دارن

من اونجا روحم

از خودم بدم میاد دیگه افسرده شدم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کلاس دانشگا ۷ نفریم بعد خیلی فضای بدیه هر کس با رلش میشینه و کلا هر پسر از ی دختر خوشش میاد....فق ...

این چیزا رو منم تجربه کردم 

فکر کن برای چی میخوای رل ؟ کمبود عاطفه داری میخوای یکی قربون صدقت بره نوازشت کنه یا تاییدت کنه؟

احساسات یک همسر ک تو باهاش پیمان زندگی میبندی دیگه واقعی نیست چطور میتونی ب یک پسر اعتماد کنی؟

فکر نکن خوشگل نیستی بخاطر اونه  بگو چون اعتماد ب نفس دارم چون نیاز به توجه دیگران ندارم کسی سمتم نمیاد 

اونا دلبری هاشونو کردن تو فضای مجازی تو ملع عام داد و فریاد هاشونو زدن که من نیازمنوتونم 

که دوست پسر دارن  اما تو چی کاملی 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
بخدا اونا شادن خیلی خوشبختن و میگن میخندن....فقط من افسرده شدم

هرچی کمتر توی رابطه باشی کمتر اذیت میشی الان رابطه ها ساعتیه .نمیشه به هییییچ کس اعتماد کرد.تنهایی خوش باش برو کافه پارک بازار مشغول احوال خودت که باشی عاشق تنهایی میشی🥲

همیشه 
بخدا اونا شادن خیلی خوشبختن و میگن میخندن....فقط من افسرده شدم

تو کلاس ماهم همه دوست پسر داشتن 

دخترا بر استادا ناز و عشوه میومدن مخصوصا استاد یار های جوان که نمره بدن و همواشونو داشته باشه 

اما من هیچ کدوم از این کارا رو نکردم  اخرش استاد خودم ک مثل خودم بود اومد خاستگاری و الان ۷ سال هست عقدمونو تو اسمان هفتم بستن

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .