2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

73 بازدید | 4 پست

من ۳۰ هفته ام از قبل بارداری چاق بودم اما الان تو کل این سی هفته کمتر از دو کیلو وزن اضافه کردم که ماه قبل یک گرم هم زیاد نشده !حدود ۳ هفته پیش سونو دادم که وزن بچه خوب بود .الان برا ۳ هفته بعد دکتر سونو نوشت و من خیلی نگران که بچه وزن گیری مناسب نداشته باشه .البته شکمم خیلی خیلی بزرگ شده و انتظار داشتم این ماه خیلی وزنم بالا  رفته باشه که اصلا اینطور نبود.شما تجربه ای دارید؟جالبه من اصلا اشتهام کم نشده و مثل سابق میخورم و حتی بیشتر میخورم 

نگران نباش 

وزن بچه اضافه میشه 

امکان داره تو وزنت کم‌میشه ک نمیره بالا وزنت 

آجیل و کباب و کله پاچه بخور و ماهی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نگران نباش  وزن بچه اضافه میشه  امکان داره تو وزنت کم‌میشه ک نمیره بالا وزنت  آجیل ...

نمیدونم والا همه چی میخورم پسته و آجیل تا دلت بخواد در حدی که زده شدم دیگه آخه جالبه من قبل بارداری از این تیپ هایی بودم که همیشه در رژیم هستن و با این وجود خیلی چاق بودم الان که رعایت نمیکنم وزنم زیاد نمیشه🙃🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا همه چی میخورم پسته و آجیل تا دلت بخواد در حدی که زده شدم دیگه آخه جالبه من قبل بارداری ...

بچه از بدن تو تغذیه میکنه بخاطر همین شاید اضافه نمیشه وزنت 

هیمن ک مواد مغذی هر روز به بدنت برسه کافیه 

من نزدیک بیست کیلو اضافه کرده بودم بچم ۳ و ۳۰۰ بود 

اول خوب باشه معمولا تا آخر خوب پیش میره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍