2777
2789
عنوان

عمل گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 29 پست
آره خدا رو شکر عمل گوشم خیلی خوبه، شنواییم برگشت و گوشمم دیگه اصلا به سمت جلو نیست. کیپ بودن گوش به ...

عزیزم شنواییت کی خوب شد؟

ماده تو‌گوش من خشک شده تا جایی که دستم دو‌گوشم‌میره چیزی توش نیست

بعد دکتر بهت قطره داد یا خودش کامل تخلیه شد؟ شنواییت کامله کامل برگشت؟ بعد از چند وقت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شنواییت کی خوب شد؟ ماده تو‌گوش من خشک شده تا جایی که دستم دو‌گوشم‌میره چیزی توش نیست بعد دکت ...

تقریبا تو همون دو ماه اول شنواییم برگشت. میشه گفت که کامل برگشته. شنوایی سنجی که انجام دادم، سوت های خیلی خیلی خیلی ریز رو که پخش میکردن، نمیتونستم بشنوم. ممکنه بخاطر وز وز گوشم بوده که نتونستم اون صدای ریز رو بشنوم. 

قطره نداد عزیزم، ماده خودش خشک شد و کم کم بیرون اومد.

راستی دست تو گوشت نکن، به هر حال عمل کردی و با دست کردن داخل گوش ممکنه ماده به پرده گوش بچسبه و اون داخل هنوز زخمه و باید جوش بخوره. احتمالا برای دو ماه بعد از عملت باید معاینه بشی، و ازت تست شنوایی میگیره. 

راستی دست تو گوشت نکن، به هر حال عمل کردی و با دست کردن داخل گوش ممکنه ماده به پرده گوش بچسبه و اون ...

مرسی که جواب دادی عزیزم یعنی حدود یک‌ماه ماده داخل گوشت اومد بیرون و‌حدود دو‌ماه بعد از عمل شنواییت کامل برگشت؟ کیپ بودن گوشت چقد زمان برد؟ من شاغلم خیلی کم میشنوم کلافه ‌و عصبی شدماز این بابت. شوهرم عصبیه انگار دست خودمه که نمیشنوم کلا حالم بده از بداخلاقیا😭😔

مرسی که جواب دادی عزیزم یعنی حدود یک‌ماه ماده داخل گوشت اومد بیرون و‌حدود دو‌ماه بعد از عمل شنواییت ...

تقریبا تو همون سی چهل روز اول ماده خارج شد و بعد از ماه شنواییم برگشت. باید صبر داشته باشی هنوز مدت زیادی از عملت نگذشته.

مراقبهای بعد عمل هم انجان بده(دکترم گفت هر پنح روز در میان حموم برم و سرمو جوری نگه دارم که آب به سمت گوشم نره، و  پنبه رو به پمادتتراسایکلین آغشت میکردم و داخل گوشم میذاشتم).

فکر کنم باز شدن کیپی گوش سی چهل روز زمان ببره. عزیزم کلا باید دوماه صبر کنی

سلام استارتر عزیزم خوبیمن می‌خوام پرده گوشم رو عمل کنم میخواستم ببینم همچنان شنواییت اوکی هست و تو ک ...

شنواییم نسبت به قبل از عمل بهتر شده. دکتر علی کوهی، کلینیک سهرودی عمل کردم.

سلام عزیزم منم همین مشکلو دارم گوشم جلو اومده یه هفتست عمل کردم تو روخدا بگو درست شد بعدا کامل یا ن ...

عزیزم من پیام شما رو خوندم و متوجه شدم که تازه عمل کردین ، امیدوارم در سلامتی و صحت کامل به سر ببرین. من دو هفته دیگه عمل دارم . میتونم درخواست کنم برام توضیح بدین شرایط عمل و دوره نقاهتش رو و اینکه چه عوارضی میتونه داشته باشه؟ خیلی میترسم.

خواستم بگم که رفتم از دکتر پرسیدم که گوشم سمت جلو هست، گفتن که تا دو ماه دیگه ورمش از بین میره و گو ...

سلام میشه درهداست دوستیم قبول کنید منم عمل کردم راهنماییم کنید خیر ببینی