2777
2789
عنوان

مادرشوهر م

192 بازدید | 14 پست

سلام چون دختر نداشتم همیشه بهشون محبت کردم دعوت کردم بعد پنج سال فهمیدم اصلا براشون مهم نیست فقط به پسرشون محبت میکنن برادرشوهرم بهم فحش ناموسی داد هیچ کار نکردم دعوت میکنن به شوهرم میگن ولی جاری کوچیکم هسچچچچ کار نمیکنه ولی بهش محبت میکنن هواشو دارن. طبق هر پنج شنبه به خانواده شوهر پارک میریم شام برای ما زنگ میزنه به شوهرم برای اون جاری کوچکم به جاریم زنگ میزنه.الان خواستم خودم شام امشب و درست کنم یهو مامانش پیام داد من براتون میارم . عصبی میشم وقتی پاش میاد وسط حرفاش بدجنسی هاش دو رویی هاش شوهرم نمیدونه قبول نمیکنه من تو عذابم با عاش .چکار کنم الان یک گوشه نشستم توروخدا بگید . شب که باید برم چکار کنم شوهرم بهم حق بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من هیچ دوس ندارم وقتی یکی یکیو دعوت میکنه بجا اینکه ب شوهره بگه ب زنه بگن😑

جاری من شهرمون بود زنگ زدن برادرشوهرم گفتن با داداشت و خونواده بیاید تا من ب جاریم زنگ نزدم حکم ورود ب شهرستان ما برای شوهرش صادر نشد🤣🤣🤣🤣🤣برادرشوهرم خارههههه خاااار همه مسخره میکنن فک کن عروسی داشته باشن زنه بگه باید ب منم زنگ بزنن بگن بیا😂خیلی تابلوعه 

بعد منه خول تا یکی خواهرشوهرمو برادرشوهرمو مادرشوهرمو یجا دعوت میکنه لباس مجلسی میپوشم میدوئم دنبالشون😂🤣خداییم منه خوله بی اعصابه زبون درازو بیشتر میخوان تا اونا رو

فقط باید سیاست بلد باشی همین

موافقم

نباید بحث کنی نباید عصبی بشی. وقتی با آرامش حرف بزنی و برات چیزی مثل غذا آوردن، مهم نباشه و برعکس، تشکر کنی، اونوقت برای چیزی مثل بی احترامی یا فحش، وقتی خیلی یهو قاطی کنی، همه بهت حق میدن

فقط باید سیاست بلد باشی همین

چنذتا رو بهم بگو 

الان یکم فک کردم بجای اینکه با شوهرم بحث کردم چرا به من نمی‌گن چرا به جاری کوچیکه میگن باید میگفتم دستشون درد نکنه . گفتم با خودم وقتی مدیر کل و دعوت میکنن به مدیرکل نمیگن به منشی ش میگن خخخخخ

چ‌ جالب بازم یاد بده 

برات مهم نباشه حالتو بسپار ب لحظه هرچی شد شد..... زبون دراز باش جواب بده اما با شوخی ب اصطلاح با پنبه سر ببر..... رک باش پشتشون حرف نزن تو روشون بگو...... با شوهرت هیچوقت با بی احترامی یا غر غر جلوی اونا حرف نزن جلوشون اگه پولی داری بزار جیب شوهرت یا بگو مثلا من هروقت شوهرم لازم داشته باشه پول و طلا ک هیچ جونمم میدم اون دنیامه😂😂😂😂😂😂😂از این شرو ورا😂😂😂😂

من تازه دارم اینارو یاد میگیرم از جاریامم یاد گرفتمااااا فک نکنی من انقد مخم🤣🤣🤣🤣🤣🤣از جاریا یاد گرفتم رو دستشونو زدم

چنذتا رو بهم بگو  الان یکم فک کردم بجای اینکه با شوهرم بحث کردم چرا به من نمی‌گن چرا به جاری ک ...

ازشون تشکر کن همیشه

تعریف کن

میخان غذا بکشن برو کمک کن بگو شما زحمت کشیدین پختین بزارین تو بقیه کارا منم کمک کنم

کلا سخت نیست تو همین موارد روزمره سیاست بلد باشی خیلی چیزا تغییر میکنه

حِرمــٰـان 

ازشون تشکر کن همیشه تعریف کن میخان غذا بکشن برو کمک کن بگو شما زحمت کشیدین پختین بزارین تو بقیه کا ...

خبلی از این کارا کردم دیدم از بقیه که هیچ‌کار میکنن تعریف میکنن همیشه ناراضی آن یااینکه بهم بی توجهن کادو دادم کادوی منو کادو داده به زن داداشش داغون شدم تا دیدم جلو بقیه همش میگن ماکه عروس داریم تنهاییم عروس مثل دختر نمیشه بااینکه همه کار کردم دعوت کردم کادو خریدم کمک کردم عصرانه بردم احترام گذاشتم 

کم آوردم خیلی عصبی میشم دستام سوزن سوزن میشه راهنماییم کنید 

خیلی از این کارا کردم دیدم از بقیه که هیچ‌کار میکنن تعریف میکنن همیشه ناراضی آن یااینکه بهم بی توجهن ...

نمیدونم چجوری برات توضیح بدم

کار کردنت اینجوری نباشع ک انگار کلفتی زیرکانه تعارف کن ک فلان کارو کنم

مظلوم نباش زبون داشته باش اما با خنده جواب بده ن اینکه نیش بزنی

کلا سیاستو باید یاد گرفت

توصیه آخرم اینه ک اگه واقعا تو جمعشون اذیت میشی و هیچ جوره نمیتونی تو دلشون جا باز کنی قطع ارتباط کن ک روح و روانتم راحت شه

حِرمــٰـان