دوس دارم ی تولد ساده دو نفره بگیرم واسش ولی همیشه سر تولدش مادرشوهرم یاداوری میکنه تولدشه و منتظره من کیگ سفارش بدم و پذیرایی کامل دیگ با دسر و میوه و... و کل خونوادشونم دعوت کنم میشن ۲۰ نفر ولی دیگ دلم نمیخاد بشه بازار شام چون اصلا تو جمعشون خوش نمیگذره به چند دلیل
یکی اینکه همه منتظر خوردنن ینی کلی زحمت میکشی تزیینات و دسر اینا ک دیگ بماند از دو روز قبل باید اماده کنی نمیزارن ی عکس بگیری همه رو انگشت میزنن تا میری عکس بگیری میگن ندید بدیده ی کار کرده میخواد عکس بگیره
دوما هموشون هی میگن بیار بخوریم بریم درحالی که طرف تولد میگیره که بهش خوش بگذره بگه بخنده ن اینکه هی بدو بدو نگران باشه وای پذییرایم دیر شد
و سوم اینکه خاهرشوهر گرام پای ظرفشویی رو میگیره و سوراخ به سوراخ اشپزخونه رو میگرده ینی هیچکی دس نزده میگ زود باشیم بخورین بیارین بشورم بریم تا اینجاست من به عنوان میزبان که دیگ باید از همع پذیرایی کنم قطعا اخر نفر میتونم ی تیکه کیک بخورم یا هرچی اون دیقه هم من بخوام بشینم جلو چشم همه پا میشه ظرف و ظروف جمع میکنه منم که راحت نیستم مجبور میشم کوفتم نکنم بدو بدو بیفتم دنبال اون اینم به کنار یهو میبینی طرف داره کیکو میبره اون میگه برو ی دسمال بیار اشپزخونه رو پاک کن دیگ هی گیر سه پیچ کوفتت میکنه
به همین خاطر میخوام هزینه پذیرایی رو بدم ی کادو خوب واسش و دو نفری خیلی بهمون خوشبگذره تا اینکه بشه بازار شام اما مشکل اینه طبقه بالای مادرشوهرمم و اونم کلا یاد اوری میکنه و شوهرم شلوغی رو ترجیح میده ینی میگه ی تیک کیک کمتر بخوریم ولی همه باشن اما من مشکلم از کیک خوردن و نخوردن نیس مشکلم.....
پیشنهادتون چیع