2789
عنوان

تولد همسرم

159 بازدید | 10 پست

دوس دارم ی تولد ساده دو نفره بگیرم واسش ولی همیشه سر تولدش مادرشوهرم یاداوری میکنه تولدشه و منتظره من کیگ سفارش بدم و پذیرایی کامل دیگ با دسر و میوه و... و کل خونوادشونم دعوت کنم میشن ۲۰ نفر ولی دیگ دلم نمیخاد بشه بازار شام چون اصلا تو جمعشون خوش نمیگذره به چند دلیل

یکی اینکه همه منتظر خوردنن ینی کلی زحمت میکشی تزیینات و دسر اینا ک دیگ بماند از دو روز قبل باید اماده کنی نمیزارن ی عکس بگیری همه رو انگشت میزنن تا میری عکس بگیری میگن ندید بدیده ی کار کرده میخواد عکس بگیره

دوما هموشون هی میگن بیار بخوریم بریم درحالی که طرف تولد میگیره که بهش خوش بگذره بگه بخنده ن اینکه هی بدو بدو نگران باشه وای پذییرایم دیر شد

و سوم اینکه خاهرشوهر گرام پای ظرفشویی رو میگیره و سوراخ به سوراخ اشپزخونه رو میگرده ینی هیچکی دس نزده میگ زود باشیم بخورین بیارین بشورم بریم تا اینجاست من به عنوان میزبان که دیگ باید از همع پذیرایی کنم قطعا اخر نفر میتونم ی تیکه کیک بخورم یا هرچی اون دیقه هم من بخوام بشینم جلو چشم همه پا میشه ظرف و ظروف جمع میکنه منم که راحت نیستم مجبور میشم کوفتم نکنم بدو بدو بیفتم دنبال اون اینم به کنار یهو میبینی طرف داره کیکو میبره اون میگه برو ی دسمال بیار اشپزخونه رو پاک کن دیگ هی گیر سه پیچ کوفتت میکنه

به همین خاطر میخوام هزینه پذیرایی رو بدم ی کادو خوب واسش و دو نفری خیلی بهمون خوشبگذره تا اینکه بشه بازار شام اما مشکل اینه طبقه بالای مادرشوهرمم و اونم کلا یاد اوری میکنه و شوهرم شلوغی رو ترجیح میده ینی میگه ی تیک کیک کمتر بخوریم ولی همه باشن اما من مشکلم از کیک خوردن و نخوردن نیس مشکلم.....

پیشنهادتون چیع

چون تابحال دونفره نگرفتی برات بت شده که حتما باید تولد همسرت خانواده اش رو دعوت بگیری. 

منم پنج سال تولد گرفتم با خانواده اش.... میومدن میخوردن و حرف در میاوردن  ... یا کادو و پول میدادن بعدا پس میگرفتن این توهین به شعور من بود. 

امسال کیک گرفتم کادو هم گرفتیم با خانواده ی خودم جشن گرفتیم  

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه روز قبلش تولدش رو بگیر دونفری لذت ببرید

به مادرشوهرت هم بگو من تولد نمیگیرم اگه میگیری امسال با خودته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا یسری از ما دنبال رضایت خانواده همسرمونیم

گلم خیلی راحت ازین به بعد گفت بگو مامان جان تصمیم اینه تصلدو یکم ساده برگذار کنم

فقط منو همسرم .اینجوری بیشتر میتونم برای خوشحال کردنش وقت بزارم

بگو ایشالله یه وقت دیگه دعوتتون‌میکنم دور هم باشیم

همییییییین

بسهوانقد بخاطر اینو اون حرص خوردیم

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
یه روز قبلش تولدش رو بگیر دونفری لذت ببرید به مادرشوهرت هم بگو من تولد نمیگیرم اگه میگیری امسال با ...

اینم خوبه ی تولد ساده دو نفره چندد روز قبلش میگیرم پیشنهادم داد میگم خودتون براش بگیرین مادرشه شق القمر ک نمیکنه

اینم خوبه ی تولد ساده دو نفره چندد روز قبلش میگیرم پیشنهادم داد میگم خودتون براش بگیرین مادرشه شق ال ...

دقیقا افرین 👌

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منم امشب تولد همسرمه 

تازه دوروزه سقط کردم شوهرم گف ازت توقع ندارم حالت خوب نیس ،صب هم مادرشوهرم زنگید گف برات کاچی و عدسی درست کردم و کادو پسرمم گرفتم با کیک و بساط تولد امرو میاییم اونجا یکم حالو هواتو عوض کنم 

الانم اومده خودشم شام درست کرده و سالاد و ژله ...درست کرده و کیک هم خریده و ناهارمم با داروهامو بهم داده 

البته ۳ نفرن تعدادشونم کمه و بخاطر اینک حالو هوای منو شوهرم عوض بشع دستش درد نکنه همه کارارو کرده 

دستش درد نکنه چ ادم فهمیده ای خدا نگه‌ش داره واستون 

خیلی فهمیدس پدرشوهرم برام گوشواره خرید ک ناراحتی سقط از بین ببره شوهرمم همون شب ک روزش سقط کردم تا صب تو خیابونا چرخوند گف پیشه خودم گریه کن خالی بشی غصه تو دلت نمونه دیگ ناراحت نباشی جلوی دیگران 😞