2777
2789
عنوان

بی بی چک-عکس

142 بازدید | 23 پست

خانوما من دیروز دوروز به موعدم بود 

صبح زود بی بی چک گذاشتم منفی بود تا نیم ساعتی 

بعدش خوابیدم بیدار شدم رفتم بندازمش دور دیدم مثبته 

خلاصه گفتم یکی دیگ بزارم 

ک اون جای خط تی یه خط سفید افتاد 

بعد ساعتا دو یه دونه گذاشتم اونم اولش منفی بود

بعد رفتم حموم و حاظر شدم برم بیرون چشمم خورد بش دیدم اونم یه هاله افتاده 

باردارم یا ن؟ 🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳روز ب موعدمه..صب زدم هاله ی سفید افتاد بانور مشخصه..علائمم زیاد دارم موندم هستم یا ن

با لینک عکس بزار

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

منم چند روز مونده به موعدم هاله داشت روز موعدم مثبت شد رفتم آزمایش دادم دیدم بله

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم ۳روز ب موعدمه..صب زدم هاله ی سفید افتاد بانور مشخصه..علائمم زیاد دارم موندم هستم یا ن با لینک ع ...

عزیزم شما تو تاپیکم بودی یادمه

انشالله که مثبته

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
در جا هاله افتاد؟ 

نه اولش منفی بود دیگه نگاه نکردم

بعد یه ساعت چشمم خورد بهش دیدم هاله داره

حالا نمیدونم بعد از چند دقیقه هاله افتاد

عزیزم شما تو تاپیکم بودی یادمه انشالله که مثبته

انشاالله عزیزم..هالش ضعیفه بانور مشخصه🤕

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

احتمالا مثبته شايد اولشه اينطور ميشه بزار چند روز ديگه امتحان كن اگه درجا مثبت شد برو ازمايش بده

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
مث من 🥲 به نظرت منم باردارم؟  علایمت چی بود؟

تکرر ادرار

سینه‌هام متورم شده بود و خیلیییی درد میکردن

سه چهار روز مونده به موعدم کمر دردم گرفته بودم