2777
2789
عنوان

درد دل

62 بازدید | 7 پست

شده احساس کنی قلبت داره میترکه 

من ۹ ماهه همون حسوم دارم 

داره میشه ۱ سال ولی هنوز کنار نیومدم 

دلیلش  جدایی هم خیانت بود 

درسته من عشقم مجازی بود ولی با بند بند وجودم دوسش داشتم  اونو نمی‌دونم داشت معلومه نداشت که خیانت کرد  پشیمون شد ولی ب درد من نمیخورد دیگه 

بعد از ۸ ماه رفتم با آدم جدید تو رابطه  گفتم درست میشه سرگرم بشم یکی بیاد جاش شاید آروم بگیرم ولی ن نشد هیچ حسی ندارم هر بار که اسمشو صدا میزنم یاد اون می‌افتم 

بهم محبت می‌کنه ولی جا اون نمیشه  همش میگم کاش اون  اینا رو میگفتم 

چ کنیم با بی حسی چ دل شکسته مشاور هم رفتم تأثیر نداشت 

دیگه نمیتونم برم 

حتی دوست داشتن این نفر جدید هم بارو ندارم نمیتونم باور کنم

کارم شده شبا گریه کردن تا ساعت ۳🙃

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

خدا صبرت بده مشغول شو ولی ن با ادم دیگ 

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث تو بودم ولی من از شوهرم جدا شدم قبلا چن سالی باهام بودیم ولی زندکی مشترک مون ۶ماه بیشتر دوم نیاورد فقط تنها راه حلی گ داری اهنگ های شاد مجلس شاد بیرون رفتن من اون موقع قرص عصاب میخوردم بعدشم رفتم بیرون کار کردم توارایشگاه همین خوب خوب شدم تو خونه بشینی و غصه بخوری روز ب روز بیشتر افسرده میشی

خدا صبرت بده مشغول شو ولی ن با ادم دیگ 

یا هر چی من خودم رو مشغول کردم نمیشه عزیزم 

اصلا نمی‌خواستم برم با ی نفر دیگه  ی ماه التماس که باهم باشیم  دلم رو بدست آورد ولی با این بی حسی  نمی‌دونم چیکار کنم 

میگه تو که با ما سردی خدا لعنت کنه اونو

جونمو برات میدم هرکاری میکنم ولی اینا حرفه 🙃

منم مث تو بودم ولی من از شوهرم جدا شدم قبلا چن سالی باهام بودیم ولی زندکی مشترک مون ۶ماه بیشتر دوم ن ...

مشکل من اینکه بیرون مامانم نمیزاره برم 

وقتیکه با این آدم جدید میرم بیرون کلا شهر رو میچرخونم میگه نمی‌خوام  ناراحت باشی نمیخام تو خودت باشی 

یا هر چی من خودم رو مشغول کردم نمیشه عزیزم  اصلا نمی‌خواستم برم با ی نفر دیگه  ی ما ...

من گیر یه ادم پرو افتادم اینقد رو دادم شدم برده💔

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی