2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

202 بازدید | 13 پست

سلام خانوما دو سال پیش مادرشوهرم یه خونه زد به نام شوهرم و ما سر یه موضوعی بحث کردیم و تصمیم به جدایی شد و چون پسرم رو نمی‌داد مهریه رو گذاشتم اجرا 

بعد اون مادرشوهرم با وکالتی که از شوهرم گرفته بود خونه رو دوباره زد ب نام خودش الآن من و شوهرم باهم هیچ مشکلی نداریم و برگشتم سر زندگیم و مهریه هم همون موقع انصراف دادم بعد حالا من و شوهرم میگیم خونه رو بزنه به نام شوهرم میگه نه فقط در صورتی میزنم ک زنت مهریه رو ببخشه که نتونه خونه رو بعدا که دعواتون شد برداره یا اینکه یه بچه دیگه بیاره ک خونه رو بزنم ب نامت

دانش آموخته طب سنتی🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بچه دار شو نه مهریه رو ببخش 

چون اونم این کار رو نمیکنه و فقط میخواد دست و پات بسته شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به نظرت بیاد دفتر اسناد رسمی بنویسه که بعد فوت به پسرم برسه مورد قبوله؟

اون چشمش ترسیده فعلا 

بعدم بذارشوهرت بهش بگه تو هرچی هم بگی اعتمادنداره 

ازخدابخواه به خودتون بده فعلا که نشستید انشاالله پسرت انقدر موفق باشه که یه خونه هیچی صدتاخونه به چشمش نیاد فعلا بشین تابعدشایدخودش دیدمشکلی ندارید یه کاری کرد الان هرچی اصرارکنید بدتره 

اون حساب همه جاروداشته که وکالت داشته سریع تونسته برگردونه خونه روبه نام خودش این جورشخصیتی تاخودش نخواد حرکتی نمیزنه وخیلی محتاطه 

یه چیزی بگم ناراحت نشو منم اگه بودم دیگه به هیچ عنوان به نام نمیزدم اما جایی ثبت میکردم بعدمرگم به نام پسرم بشه به نوه مم نمیدادم 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
میتونن خونه رو صلح کنن، اینجوری اسم همسرتون پشت سند میاد که در صورت فوت مادرشون، خونه به همسرتون میر ...

افرین تنها لطفی که میتونه بکنه همینه منم بودم همینکارومیکردم 

اسی عزیزم واقعیت رومیگم امیدوارم ناراحت نشی خودتوبذارجای مادرشوهرت💋♥

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥