2777
2789
بهش گفتم همکارت کیه ک میگه دخترم عقده ولی من خرجش رو میدم؟  گفت برادرِ صاحب شرکت. گفتم پرت می ...

اینم گفتم

واقعا که. هیچکس جز زنت خوبت رو نمیخواد.
تو به غریبه ها اعتماد داری. برات متاسفم

همه به منم گفتن وظیفت نیست. و...
ولی من اعتماد نکردم گوش نکزدم. گفتم منو تو با همیم و..

بالاخره دیگه آنقدر پر شدی ک دیگه منو نمیبینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون اولم بهش گفتم برم سرکار . گفت نه نباید بری خودم خرجتو میدم.  مثل اینکه حرفش رو فراموش ...

ببین بزار بره به جهنم 

خودت نجات پیدا میکنی 

واقعا این رابطه فرسایشی رو اگه بخوای ادامه بدی خودتو نابود میکنی 

بزار بره دردش چند ماهه ،اما با این اوضاع بخواد بمونه دردش یه عمره 

پس فردا یه بچه هم میزاره تو دامنت مجبوری خودت رو بیشتر فدا کنی

🌈🖤⛵
بهش گفتم همکارت کیه ک میگه دخترم عقده ولی من خرجش رو میدم؟  گفت برادرِ صاحب شرکت. گفتم پرت می ...

سعی نکن متقاعدش کنی 

اون به عنوان یه همسر الان وظیفه خودش نمیدونه 

بعدشم فقط مشکل این نیست که 

مطمئنا دهن بینیش و حرف مردم بعدا تاثیرات خیلی بدتر تو زندگی مشترک میزاره 

این مرد آدم ضعیفیه و برای اثبات اینکه حق با اونه حاضره به حرف بقیه آویزون باشه یا انقدر بی معرفته که ازت ایراد ظاهری میگیره و میخواد اعتماد به نفست رو نابود کنه 

راه زندگی خودت رو پیش بگیر برو سرکار و از این نوع زندگی کنده شو 

🌈🖤⛵
سعی نکن متقاعدش کنی  اون به عنوان یه همسر الان وظیفه خودش نمیدونه  بعدشم فقط مشکل این نی ...

دیگ خسته شدم. زنگ زد گفت چرا زنگم رو ج ندادی. مدارکم روو آماده کن میام میبرم. شناسنامه و هرچی دارم. بریم محضر. میگه اول یه نامه بنویس کتبی ک مهریه ببخشی.

بعد 

دیگ خسته شدم. زنگ زد گفت چرا زنگم رو ج ندادی. مدارکم روو آماده کن میام میبرم. شناسنامه و هرچی دارم. ...

من جات بودم بی درنگ قبول میکردم 

سخته می‌دونم ولی واقعا سختیش بیشتر از این نیست که بخوای باقی عمرت رو صرف این آدم کنی

🌈🖤⛵