2777
2789
عنوان

من خودم دکترم 😅

1966 بازدید | 22 پست

اینکه یک نفر به شغل ‌‌تحصیلاتش و شغلش افتخار کنه یه چیز نرمال و خوبه ولی خب خودم یاد این خاطره افتادم گفتم بگم شما هم بخندید

من با خواهرم رفتم بینیش رو عمل کنه روز عمل توی کلینیک داشتن یه چیزی می‌گفتن که من حواسم نبود یهو دیدم خواهرم گفت خودم میدونممممم؛ من خودم استااااااجرم 😅

یاد روز عمل بینی خودم افتادم ؛ سال ۹۳ دقیقا پیش همین دکتر عمل کردم و دوستم به عنوان همراه باهام امد

رفتیم بالا بعد از عوض کردن لباس گفتن همراه‌ بیمارها برن پایین بعد دوستم گفت من خودم دکتررررررم

بعد طرف پرسید دکتر همین کلینیک ؟ دوستم هم گفت نه ولی مطبم با اینجا چند دقیقه فاصله داره 

اونا هم گفتن حالا تشریف ببر بعد که بیمارت عمل شد و بهوش امد صدات می‌کنیم بیای

خلاصه عمل شدیم و بهوش هم آمدیم و همراه‌ها رو هم صدا کردن و دکتری که عملم کرده بود داشت می‌رفت امد بیمارها رو ببینه و بره

بعد یکی از پرستارها امد گفت آقای دکتر ….. بعد تا قبل از اینکه دکتر جواب بده دوستم گفت بله ؟😅

قیافه دوستم:😎

قیافه پرستار :🤨

قیافه دکتر :😄

قیافه من: 😓

و قیافه سایر حضار : 😂😂😆 

و قسمت بدتر اینجاست که من هیچ وقت به این دوستم درحد تجویز یه پنی‌سلین اعتماد ندارم و فقط زنگ میزنم ازش آدرس یه دکتر خوب میگیرم و میرم 😂

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

چطور حالا ب دکتر هایی ک معرفی میکنه اعتماد داری

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان چی شد 😐😐😐

اینکه دکترها و دانشجوهای پزشکی همه جا باید ثابت کنن که دکترن و اگر نگن امتیاز اون مرحله رو از دست میدن😅

والا از نظر ما کسی به جایگاه اجتماعی و شغلش افتخار کنه و خودشو بگیره یه آدم کوته مغزه :/ 

دقیقا هم دیدم، هر چی آدم بیشتر بلد باشه ، میزان غرورش کمتره

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

چطور حالا ب دکتر هایی ک معرفی میکنه اعتماد داری

میرم توی نت نظرات بیمارها رو میخونم😅

البته اونم من رو درکارم قبول نداره 😂 

مشخصه خیلی دوست داره دکتر صداش کنن😂😂😂😂 طبیعیه یه چند مدت دیگه که بگذره براش عادی میشه دکتر بودن

والا هنوز براش عادی نشده 😅

من اخر نفهمیدم این دکتر بود یا نبود

دکتر بود

الان هم فوق تخصصه

ولی دوست داره همه جا ثابت کنه که دکتر هست😅

والا از نظر ما کسی به جایگاه اجتماعی و شغلش افتخار کنه و خودشو بگیره یه آدم کوته مغزه :/  دقیق ...

من به هرکسی حق میدم پز چیزی که براش زحمتش رو کشیده بده ولی این از حد معمولی بیشتر پز میده

نه عادی میشه من خودم مهندسم دروغ چرا اوایل وقتی خانم مهندس صدام میکردن قند تو دلم آب میشد😂😂😂 ولی ...

منم مهندسم برای مهندس بودن خیلی ذوق نداشتم ولی یه‌مدت توی دانشگاه مدرس حق‌‌التدریس بودم و وقتی استاد خطاب میشدم خیلی لذت میبردم 😅 ولی فقط درون دل خودم